Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2024

«Περίπατος» για τον νυν πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου οι εκλογές στο ΕΕΑ! Άχρωμη και άοσμη η επιλογή της ΝΔ με τον ασφαλιστή Γιώργο Φουφόπουλο. Το άνευρο ψηφοδέλτιο και η απειρία του θα τον οδηγήσει σε εκλογική συντριβή.


edolio5 team

Ντε και καλά πρέπει να γίνει πρόεδρος! 

Αφού δεν το έχει όμως γιατί επιμένει ; Οι εκλογές του ΕΕΑ φαίνεται ότι αποτελούν φιλόδοξο έδαφος για πολλούς που αποβλέπουν την είσοδο τους στην βουλή. Φυσικά, οι φιλοδοξίες δεν είναι κακές! 

Ένας από τους συνδυασμούς στο ΕΕΑ που έχει την επίσημη στήριξη της ΝΔ, όπως λέει ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος, χωρίς να έχει ανακοινωθεί όμως έχει επικεφαλής τον ασφαλιστική Γιώργο Φουφόπουλο. 

Ένας, άχρωμος και άοσμος συνδικαλιστής με πολύ μικρή εμπειρία που ο καθένας καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το «βάρος» της εκπροσώπησης του μεγαλύτερου Ε.Ε. της χώρας. Αν εξαιρέσει κανείς 3 - 4 ονόματα από το ψηφοδέλτιο του όλοι υπόλοιποι δεν πρέπει να ξέρουν ούτε που πέφτει το επιμελητήριο. 

Είναι προφανές ότι τα έργα και οι ημέρες του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου νυν προέδρου μπορεί να μην σκεπάζονται με επιτυχίες πάντα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον «ανύπαρκτο» Γιώργο Φουφόπουλο ως προς την εμπειρία και την διαχείριση καταστάσεων. 

Είναι προφανές ότι οι εκλογές θα είναι περίπατος για τον νυν πρόεδρο και ίσως για αυτό η ΝΔ να στήριξε την υποψηφιότητα Φουφόπουλου που είναι χαμένη από τα αποδυτήρια.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !