Παρασκευή, Μαρτίου 22, 2024

Στις 29/3 η απόφαση του δικαστηρίου για την Πισπιρίγκου αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας! Η πρόταση της εισαγγελέως Ευαγγελίας Σπυριδωνίδου που έχει προτείνει την ενοχή της από πρόθεση χωρίς κανέναν ελαφρυντικό. Εκκρεμούν οι δίκες για τους θανάτους των παιδιών Μαλένας και Ίριδας.


edolio5 team

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς στις 29 Μαρτίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Ευαγγελία Σπυριδωνίδου, είχε προτείνει την καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, και είχε εισηγηθεί στους τακτικούς δικαστές και στους ενόρκους να κρίνουν ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, της ανθρωποκτονίας από πρόσθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η εισαγγελική λειτουργός είχε κάνει λόγο για ασφαλή συμπεράσματα από το μεταθανάτιο αίμα που ελήφθη από τη Τζωρτζίνα εκφράζοντας τη θέση ότι «η ποσότητα της κεταμίνης σύμφωνα με την τοξικολογική και τους επιβαρυντικούς παράγοντες συνετέλεσε στην αιφνίδια ανακοπή του παιδιού» ενώ είχε αναφέρει πως «το χέρι που έδωσε την κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα δεν είναι άλλο παρά αυτό της μητέρας της».

Σημειώνεται επίσης ότι η 35χρονη, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !