Ρίχτους Βαγγέλη! Άφησε τα "σπρωξίματα" και άρχισε τις "γροθιές". Το πρωτοσέλιδο της δημοσκόπησης που γκρεμίζει την Νέα Δημοκρατία και η οργή του Μαρινάκη για την δικογραφία του Noor1 που νεκρά - αναστήθηκε!


Του Άρη Σπίνου

Το έχουμε ξαναγράψει πως όταν ο Βαγγέλης (Ένας είναι ο Βαγγέλης) αποφασίσει να συντρίψει τον Μητσοτάκη θα το κάνει σε χρόνο μηδέν και με συγχρονισμένα πυρά δικών του όπλων άλλα και φίλιων! Η δυσαρέσκεια του Κουμπάρου λόγω αναψηλάφησης της υπόθεσης του Noor1 πήρε σάρκα και οστά με την προχθεσινή δημοσκόπηση από την Ναυαρχίδα των ΜΜΕ που ελέγχει. Σιγά - σιγά αφήνει τα χαστουκάκια που έριχνε μέχρι τώρα πέριξ του Μαξίμου και άρχισε τα ντιρέκτ στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. 

Κυριολεκτικά κονιορτοποιεί τη μητσοτακική κυριαρχία.

Ξευτιλίζοντας αιφνιδίως τις διαβόητες βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες εμφάνιζαν τον Μητσοτάκη με ποσοστά μεγαλύτερα του ’19, έπειτα από σχεδόν δυόμισι ολέθριων ετών στο τιμόνι της χώρας.

Aκόμη κι αν ο Κουμπάρος, κατόπιν πιθανών πιέσεων κάνει πίσω, το... πυρηνικό πρωτοσέλιδο έχει ήδη... γράψει στη συνείδηση του λαού.

Ο οποίος, βλέποντας τη μητσοτακική παρακμή σε ζωντανή μετάδοση, που θυμίζει κραταιή Αυτοκρατορία σε ελεύθερη πτώση, διαλύει παράλληλα τις όποιες αμφιβολίες είχε σχετικά με το... μαύρισμα που επιφυλάσσει στον Μητσοτάκη.

Πάντως αν ισχύουν τα ποσοστά του Κουμπάρου, σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε βαρβάτη συγκυβέρνηση, προφανέστατα, χωρίς τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκη έχει αντιληφθεί ότι βρίσκεται σε διαρκή εκβιασμό από το Μέγαρο Μαξίμου με την υπόθεση του Noor1 προκειμένου να κάθεται φρόνιμα αφού πλέον έχει συγκεντρώσει απευθείας ο ίδιος ή με ελεγχόμενα ΜΜΕ το 95% που υπάρχει στην Ελλάδα. Προφανώς όμως δεν έχει υπολογίσει ο Μητσοτάκης ότι την ίδια αγάπη που έχει δείξει μέχρι σήμερα για αυτόν την είχε δείξει και παλιότερα για τον Τσίπρα.

Σχετικά ρεπορτάζ 

Αυτό είναι το edolio5! Επειδή δεν παίρνουμε μεροκάματο από κανέναν μπορούμε να γράφουμε την αλήθεια. Ο Μητσοτάκης θέλει να στείλει ισόβια τον Μαρινάκη για το Noor1! Τον εκβιάζουν με το "πήγαινε - έλα" της δικογραφίας. Ο ανακριτής την έστειλε στο Αρχείο και ο εισαγγελέας την ξέθαψε. ΞΥΠΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗ!

Ξεκίνησε ο πόλεμος μέχρι εσχάτων! Μαρινάκης: " Θα σε ρίξω αχάριστε άντρα". Μητσοτάκης:" Θα σε κλείσω φυλακή. Περίμενε την ώρα". Οι διευθυντάδες των Μ.Μ.Ε. του μεγαλοεφοπλιστή... διαλέγουν στρατόπεδα για την επιβίωση τους