Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2024

«Χαστούκι» της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην κυβέρνηση και τον εκπρόσωπο της! «Πονάει και μάλιστα πολύ η ΝΔ γιατί μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας, μόνο ένας αληθινός ακροδεξιός θα δήλωνε : "Τσίπρα αν ζούσαμε στον Εμφύλιο από μένα θα πήγαινες"».


edolio5 team

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Μαρινάκης χτες ασχολήθηκε με τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ και την πρόεδρό της, Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Συγκεκριμένα η «Φωνή Λογικής» αναφέρει: 

«Καταλαβαίνουμε απόλυτα τον λόγο, γιατί η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ και η πρόεδρός της ”πονάνε” την κυβέρνηση. Την ”πονάνε” και μάλιστα πολύ, γιατί μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας.

Δεν κοροϊδεύουν τους πολίτες όπως καθημερινά κάνει η Ν.Δ. με τα θέματα της ακρίβειας, των καρτέλ, των λαθρομεταναστών, της ανομίας, των τιμών της ενέργειας, των ρεκόρ των απευθείας αναθέσεων.

Ακόμα και υπουργοί της, την ίδια ώρα που ο κόσμος υποφέρει, αγοράζουν σπίτια φιλέτα, άλλοι υπουργοί της διακοσμούν τα γραφεία τους και ταξιδεύουν με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, κάνοντας ζωάρα, ξεχνώντας γιατί ψηφίστηκαν.

Αν και κλέβουμε εκκλησία, πάμε να δούμε αναλυτικά τι ψέματα ή μισές αλήθειες μας είπε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Μαρινάκης:

1ον ”Πανηγυρίζει” χωρίς αιδώ λέγοντας πως η κυβέρνηση της Ν.Δ. μείωσε τις δομές από 133 σε 30. ”ΞΕΧΑΣΕ” όμως να μας πει πως Α) Με το που ανέλαβε άνοιξε τις δομές και έστειλε χιλιάδες λαθρομετανάστες ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ στην ενδοχώρα (κόντρα στο πρόγραμμά της), Β) πως άλλαξε τη διαδικασία ασύλου του ΣΥΡΙΖΑ (που τότε κατηγορούσε ως απαράδεκτη για την Ελλάδα) και την έκανε τρεις φορές χειρότερη αφού αν είναι δυνατόν τους έδωσε το δικαίωμα για νέα αίτηση ασύλου, δηλαδή με το ΖΟΡΙ να πάρουν όλοι μετά από τελεσίδικη αρνητική απόφαση. Γ) Τα κλειστά κέντρα που είχε ο Σαμαράς τα έκανε κανονικά μοτέλ φιλοξενίας με τους λαθρομετανάστες να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν (Επίσης κόντρα στο πρόγραμμά της). Για να μην αναφέρουμε τη χαρά της κας Βούλτεψη που ”πανηγυρίζει” στα κανάλια λέγοντας: “Μα εμείς τους δίνουμε (στους λαθρομετανάστες) σπίτια, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και πάει λέγοντας”!

Όσο για το ότι υπάρχουν μόλις 21.000 λαθρομετανάστες στη χώρα μας ή μας κάνει πλάκα ή δεν ξέρει τι του γίνεται. Μόνον 21.000 μπορεί να έχει ο Άγιος Παντελεήμονας. Αν θέλει τον προ(σ)καλούμε να κάνει μία βόλτα μαζί με την πρόεδρό μας στις περιοχές αυτές που έξι τώρα έτη η Ν.Δ. έχει εγκαταλείψει στη μοίρα τους, να δούμε τι θα τους πουν οι κάτοικοί τους. Γιατί από την Εκάλη, τη Φιλοθέη, το Κολωνάκι και το Ψυχικό όλα ωραία φαίνονται.

2ον Ψεύδεται επίσης όταν λέει πως οι πολιτικές που προτείνει η κα Λατινοπούλου θα μας έβγαζαν εκτός Ε.Ε. Τεράστιο ψέμα. Γιατί αυτές τις πολιτικές και πολύ πιο σκληρές, ακολουθούν ήδη οι Πολωνία, Ιταλία, Ουγγαρία και σιγά σιγά και άλλες χώρες. Έδιωξαν καμία χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Ούτε για αστείο. Απλά άλλες χώρες έχουν ηγέτες στο τιμόνι τους που λατρεύουν τα έθνη τους και τιμούν τις πατρίδες τους και άλλοι έχουν ανθρώπους με όνειρα για πολυπολιτισμικές κοινωνίες και χάρτινα καλαμάκια.

3ον Ψέμα πως ανήκουμε σε ακροδεξιό σχηματισμό στην Ευρωβουλή. Ανήκουμε στους Patriots for Europe που είναι η τρίτη δύναμη στην Ευρωβουλή με συνεχώς αυξανόμενη τάση και απήχηση. Αλήθεια, αποκαλεί τη Λεπέν και το 37% των Γάλλων ακροδεξιούς; Βέβαια λογικό να το κάνουν αφού πια η Ν.Δ. έχει μεταλλαχθεί σε ένα κεντροαριστερό κόμμα. Μην ξεχνάμε πως αρκετά στελέχη της μέχρι και την Κάμαλα υποστηρίζουν στις Αμερικάνικες εκλογές. Ό,τι πιο αριστερό υπάρχει στην Δύση σήμερα δηλαδή.

Όσο για το ποια είναι σήμερα η Ν.Δ. το έδειξε ξεκάθαρα και η ίδια αφού δεν τόλμησε να βάλει στην επετειακή γιορτή των 50 ετών της (αν και σε ”κηδεία” εξελίχθηκε με τόσο λίγη συμμετοχή κόσμου παρά τους τόσους υπουργούς και τους χιλιάδες μετακλητούς τους), ούτε καν τον ύμνο με τα λόγια του κόμματος. Μόνο τη μουσική άφησε. Ίσως γιατί το ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η Ν.Δ. που λένε οι στίχοι τους φέρνει αλλεργία. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός πως και οι τρεις προηγούμενοι αρχηγοί της απείχαν (Καραμανλής, Μεϊμαράκης, Σαμαράς). Μάλλον σύμπτωση θα ήταν!

Κλείνοντας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Μαρινάκη πως μόνον ένας αληθινά ακροδεξιός θα έκανε την παρακάτω δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 12/02/2012: ”Τσίπρα αν ζούσαμε στον Εμφύλιο από μένα θα πήγαινες”. Οπότε αν ψάχνει για ακροδεξιούς ας κοιτάξει λίγο στον καθρέπτη του.

Στη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ τέτοιες ακροδεξιές δηλώσεις δεν θα βρείτε, όχι από την πρόεδρό μας φυσικά, αλλά ούτε από το πλέον χαμηλόβαθμο στέλεχός μας.

Είναι θέμα ήθους και παιδείας.»

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !