Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2023

Ιδρώνει και ξεροκαταπίνει ο λογιστής του Φέλιξ Μπίτζιου με αυτά που έρχονται για την «παρέα» του Predator! Ο δαίδαλος των εταιρειών του εγκεφάλου των υποκλοπών και τα μέλη στα ΔΣ. Ο φοροτεχνικός Ηλίας Κυριακίδης που βλέπει την καταιγίδα και ψάχνει ομπρέλα.


edolio5 team

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μαθαίνουμε πως οι εποπτικές αρχές ερευνούν ήδη τις συναλλαγές εταιρειών του πρωταγωνιστή του σκάνδαλο των υποκλοπών Φέλιξ Μπίτζιου.

Αρωγός στους εν λόγω ελέγχους είναι και οι τράπεζες κάποιες εκ των οποίων έχουν στείλει δελτία ύποπτων συναλλαγών στις αρχές. Λίγο αργά βέβαια ! 

Τα περισσότερα εξ αυτών αφορούν στις εταιρείες Layth Capital Ventures Ltd και Viniano Limited που εδρεύουν στην Κύπρο, αλλά και στην ελληνική Viniato Ενεργειακή Μ.Ι.Κ.Ε.

Μαθαίνουμε πως από το άνοιγμα τραπεζικών συναλλαγών βρέθηκαν συναλλαγές που σχετίζονται με την υπόθεση των υποκλοπών σε μια άλλη εταιρεία του Μπίτζιου την Big Time Entertainment.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αυτής μετέχουν ο Μπίτζιος, ο αδερφός του και ένας στενός συνεργάτης του Γιάννη Λαβράνου.

Περισσότερα για αυτή την εταιρία θα σας έχουμε μετά τις 12 Δεκεμβρίου οπότε και επιστρέφει από το εξωτερικό ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα.

Πάντως από τώρα μπορούμε να σας πούμε ότι οι τράπεζες που έχουν δανείσει τον Φέλιξ Μπίτζιο δεν πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα άνετα.

Άνετα δεν πρέπει να αισθάνεται ούτε και ο λογιστής Ηλίας Κυριακίδης, ο όποιος διαχειρίζεται τα τελευταία 10 χρόνια τις φορολογικές υποθέσεις του Μπίτζιου.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !