Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2024

Η μαφία των κινητών τηλεφώνων και η «παρέα» του DJ Δημήτρη Κικλή με τις δεκάδες εταιρείες - «μαϊμού»! Το «βαθύ λαρύγγι» της ΕΛΑΣ «Κώστας», που έδινε πληροφορίες στην εγκληματική οργάνωση οι διάλογοι - «φωτιά των μελών της και η παρακολούθηση που έκαναν οι αρχές. Η καφετέρια «SNOB» που είχαν γιάφκα.


Του ειδικού συνεργάτη

Για την μεγάλη δικογραφία των 9.000 σελίδων και τους δεκάδες εμπλεκομένους - πέρα όσων έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα - έχω ξανά γράψει. 

Ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της υπόθεσης αυτής, με την κλοπή Φ.Π.Α., δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και την έκδοση εικονικών τιμολογίων επίσης δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ είναι ο ήδη προφυλακισμένος Δημήτρης Κικλής


Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες μου, λέει ότι είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και είναι αποφασισμένος να μιλήσει για τα μεγάλα αφεντικά!


«Που να βρω εγώ λεφτά, να ρίξω 5 εκατ. ευρώ στην καφετέρια "DEOS"» είπε σε συγκρατούμενο του.

Αυτό που προκύπτει όμως ως σοβαρό στοιχείο της δικογραφίας, πέρα του τρόπου που δημιουργούσαν δεκάδες εικονικές εταιρείες για να εκδίδουν εικονικά τιμολόγια αλλά και για να διακινούν την κλοπή του Φ.Π.Α. τόσο με την αγορά κινητών τηλεφώνων, όσο και με άλλα «κόλπα» που σκαρφιζόντουσαν προκύπτει, σύμφωνα με την έκθεση ανάλυσης των επισυνδέσεων που είχε προβεί η ΕΛΑΣ σε βάρος των μελών της εγκληματικής οργάνωσης όπως χαρακτηρίζονται στην δικογραφία και ο ρόλος ενός ανθρώπου - «βαθύ λαρύγγι» στέλεχος της ΕΛΑΣ που τους ενημέρωνε για τις κινήσεις των αρχών που είχαν εντοπίσει την δραστηριότητα τους. 






Σύμφωνα με την δικογραφία, τα μέλη της οργάνωσης είχαν ενημερωθεί για το «ντου» που πρόκειται να γίνει σε εικονικές εταιρείες και φρόντιζαν με γρήγορες κινήσεις, τις τελευταίες μέρες πριν την σύλληψη τους να απομακρύνουν ότι ενοχοποιητικό μπορούσαν. 






Είναι προφανές όμως ότι το «βαθύ λαρύγγι», o «Κώστας» όπως τον αναφέρουν σε διαλόγους τους, ή δεν ήταν γνώστης όλων των ενεργειών της ΕΛΑΣ ή μάθαινε μόνο όσα ήθελαν οι επικεφαλείς της έρευνας να γνωρίζει και να τους μεταφέρει. 

Επιπλέον όπως αναφέρει ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Βασίλης Κ., έδινε χρήματα σε αστυνομικούς για να του παρέχουν κάλυψη. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που κάνει το άλλο μέλος της οργάνωσης όταν ο δεύτερος του ζήτησε δανεικά. 



Πάντα με οδηγό την δικογραφία, η ΕΛΑΣ ήταν επί μήνες στο «πόδι» τους και φωτογράφιζαν κάθε βήμα των μελών της οργάνωσης. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !