Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2024

Αυτή είναι η πέτρα του «σκανδάλου» ! Η 24χρονη «Ιόλη» είναι η γυναίκα που έγινε η αιτία του πολύκροτου διαζυγίου μεταξύ της Κεφαλογιάννη και του Μάτσα που γίνεται σίριαλ στις δικαστικές αίθουσες. Πως γνώρισε την ερωμένη του συζύγου της και τι αναφέρει στα δικόγραφα.


edolio5 team

Η νεαρά «Ιόλη» Σ., για την οποία ο συνθέτης και στιχουργός τίναξε στον αέρα τον γάμο του (μάλιστα, εμφανίζεται και ως βοηθός του), σπούδασε Μουσική και Καλές και Παραστατικές Τέχνες στο Αμερικανικό κολέγιο της Αθήνας Deree.

Την ίδια ώρα, στην προσωπική σελίδα της νεαρής υπάρχουν φωτογραφίες που τη δείχνουν σε μικρότερη ηλικία να παίζει ντραμς ή να τραγουδάει εκστασιασμένη μπροστά από ένα μικρόφωνο (σ.σ.: στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε μουσικές παραστάσεις της σχολής της, παίζοντας ηλεκτρικά πλήκτρα και κάνοντας εφεδρικά φωνητικά), κάτι που μπορεί να σημαίνει πως ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια.

Προφανώς ο Μάτσας δεν άντεξε μπροστά στην γοητεία και την ομορφιά της.


Στο αντίποδα, η Ολγα Κεφαλογιάννη, προσπαθώντας να μαζέψει τα συντρίμμια, της μετά το σκάνδαλο της παράνομης σχέσης του συζύγου της, προσπαθεί να διαφυλάξει τη δική της ψυχική ηρεμία, αλλά πρωτίστως των παιδιών τους.

Η ίδια μάλιστα χθες εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου επρόκειτο να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε σε βάρος του «άμυαλου» μουσικοσυνθέτη, με τα οποία ζητά την αποκλειστική προσωρινή επιμέλεια των ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα ασφαλιστικά μέτρα που υπέβαλε η Όλγα Κεφαλογιάννη, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για μία 24χρονη που μπήκε ανάμεσά τους και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον χωρισμό τους. «Στις 2 Σεπτεμβρίου είχε μία συναυλία (ενν.: τον εν διαστάσει σύζυγό της) κι εγώ ήμουν δίπλα του, όπως πάντα. Μετά το τέλος της συναυλίας ακολούθησε δεξίωση. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της δεξίωσης ο Μίνως Μάτσας περιέφερε και σύστηνε την 24χρονη βοηθό του, την οποία είχε προσλάβει λίγους μήνες πριν, προκαλώντας εντύπωση στους παρευρισκομένους η υπέρμετρη οικειότητα που ο ίδιος της έδειχνε» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ενώ σε άλλο σημείο της περιγράφονται όσα έγιναν στην πρεμιέρα μίας ταινίας, στην οποία ο Μίνως Μάτσας πήγε χωρίς την Ολγα Κεφαλογιάννη, καθώς εκείνη αδυνατούσε να παρευρεθεί. Ωστόσο, την επομένη η υπουργός πληροφορήθηκε εμβρόντητη ότι ο μουσικοσυνθέτης συνοδευόταν από τη μελαχρινή βοηθό του!

«Την επόμενη ημέρα τον ενημέρωσα ότι γνωρίζω για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με τη βοηθό του, την οποία εκείνος δεν αρνήθηκε. Σκέφτηκα τις ευθύνες απέναντι στα ανήλικα παιδιά μας και του ζήτησα να διακόψει αυτή τη σχέση και να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε τη δική μας» επισημαίνεται στα ασφαλιστικά μέτρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όσο η υπουργός βρισκόταν στο Τόκιο, ο Μίνως Μάτσας της ζήτησε μέσω sms να χωρίσουν και την ενημέρωσε ότι θα επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του. Ερμηνεύοντας τη στάση του εν διαστάσει συζύγου της η Ολγα Κεφαλογιάννη αναφέρει ότι ο ίδιος επιθυμούσε όσο το δυνατόν ταχύτερα να αφιερωθεί στη νέα του σχέση, καθώς «αντιμετώπιζε πλέον την οικογένειά μας ως μία εκκρεμότητα, η οποία θα έπρεπε άμεσα να επιλυθεί», όπως τονίζει.

Τέλος, υποστηρίζει πως είχε ζητήσει από τον Μίνωα Μάτσα, προτού φύγει για το ταξίδι στην Ιαπωνία, να σεβαστεί την ίδια και τα δίδυμα παιδιά τους, καθώς είχαν αρχίσει οι ψίθυροι για τη φερόμενη εξωσυζυγική του σχέση. Ωστόσο εκείνος κυκλοφορούσε απροκάλυπτα με τη νεαρή 24χρονη βοηθό του όσο απουσίαζε η ίδια. «Στην Κωνσταντινούπολη έμαθα ότι είχε διαρρεύσει η εξωσυζυγική του σχέση και έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε ανακοίνωση» τονίζεται στην αίτηση. Τέλος, επισημαίνεται ότι «ο Μίνως Μάτσας εμφανιζόταν σε εστιατόρια της Αθήνας και επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με την ιδιαιτέρα του»!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !