Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

«Σκοτεινές» μέρες για τα ΜΜΕ των Μπακοκαϋμενάκηδων! Η συνάντηση του «κουμανταδόρου» Γιάννη Ντάλλα με τους εργαζομένους σε Action 24 και Attica Tv για τις επικείμενες απολύσεις και το υπέρογκο κόστος λειτουργίας που έχει όμως αποτέλεσμα μηδέν τηλεθέαση.


Του ειδικού συνεργάτη

Σας τα έχω ξανά πει αλλά θα τα επαναλάβω για το πόσο «κορόϊδα» πιάστηκαν από την κυβέρνηση οι εφοπλιστές Μπακοκαϋμενάκηδες που προκειμένου να καλύψουν το παρελθόν τους έβαλαν τα ωραία τους τα λεφτά και αγόρασαν 2 περιφερειακά κανάλια που δεν τα βλέπουν ούτε οι συγγενείς αυτών που εργάζονται.


Βέβαια, η κυβερνητική τράμπα που έγινε για αυτή την χασούρα με το χάρισμα της τράπεζας Αττικής στους ίδιους έχει εξισορρόπηση την αγανάκτηση τους μέχρι να καταλάβουν ότι και αυτό το οικονομικό εγχείρημα θα πάει άπατο. Ας έρθω όμως στα καναλάκια Action 24 και Attica Tv:

Όπως έμαθα έγινε, συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του ομίλου ACTION 24 & ATTICA TV με τους τεχνικούς των δυο τηλεοπτικών σταθμών την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Γιάννης Ντάλλας - ένας νεαρός τεχνοκράτης - και στελέχη της διοίκησης ενημέρωσαν αναλυτικά τους παριστάμενους ότι το μαγαζί πάει από το κακό στο χειρότερο και οι απολύσεις είναι προ των πυλών. Τους εξήγησε ο φίλος μου Γιάννης ότι τα χρέη από την προηγούμενη διοίκηση είναι τεράστια και πρέπει να πληρωθούν!

Με λίγα λόγια, βάψτα Χαράλαμπε!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !