Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Η κρυφή συμφωνία Κασιδιάρη με ΝΔ και οι μεταγραφές 4 βουλευτών από τους «Σπαρτιάτες» στην «Ελληνική Λύση»! Τα γραφεία που νοικιάστηκαν για τον νέο κόμμα, η νεόκοπη κοινοβουλευτική ομάδα και το κακούργημα του Φλώρου για τις φάπες στον Γραμμένο που συμφωνήθηκε να «εξαφανιστεί» με κοινή συναίνεση.


Του ειδικού συνεργάτη

Είπα σήμερα να πάω μια βόλτα από την βουλή να δω φίλους και φίλες και φυσικά να κάνω και ρεπορτάζ. 

Και τι δεν έμαθα! Αυτές τις ώρες, ο Ηλίας Κασιδιάρης που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για εγκληματική οργάνωση περνάει ξανά την πύλη της φυλακής μετά την πολυήμερη άδεια που είχε. Αρκετές μέρες για να κάνει αρκετές συνεννοήσεις.

Έμαθα ότι τα «έσπασε» με ιδιαιτέρως στενό συνεργάτη του αφού και αυτός κατάλαβε (λίγο αργά βέβαια) το παιχνίδι που παιζόταν πίσω από την πλάτη του. 

Μου είπαν ακόμη, ότι ο νεαρός Φλώρος που ο πρόεδρος της βουλής τον έστειλε με χειροπέδες στον ανακριτή εξαιτίας των «γρήγορων» που έδωσε στον Βασίλη Γραμμένο (Kick Boxer από τα Lidl) έχει έρθει σε συνεννόηση με την Ελληνική Λύση για να αποσυρθεί η μήνυση σε βάρος του. 

Επειδή υπάρχει όμως και η αυτεπάγγελτη δίωξη εδώ το «παιχνίδι» παίχτηκε με τον πρόεδρο της βουλής Τασούλα όπου κανόνισε να σχηματισθεί η νέα κ.ο., χωρίς τους γνωστούς  ποινικολόγους Κατσιβαρδά και  Σαράκη προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ακόμη αποκούμπι για την κυβέρνηση. Η υπόθεση θα πάει από αναβολή σε αναβολή... και βλέπουμε! 

Την ίδια ώρα, στην συμφωνία ανάκλησης της μήνυσης από τον «ξαπλωμένο» Γραμμένο είναι και η μεταγραφή με εντολή Κασιδιάρη 4 βουλευτών που σήμερα παραμένουν στους «Σπαρτιάτες». Η μεταγραφή αυτή πρέπει να ολοκληρωθεί χωρίς την ενδεχόμενη καταδίκη τους στο επικείμενο δικαστήριο όπου είναι κατηγορούμενοι και για αυτό επιδιώκουν συνεχώς αναβολές.

Σκοπός αυτή της μεταγραφής είναι να διαλυθεί η κ.ο. του Στίγκα! 

Ο προσδιορισμός της νέας δίκης έχει γίνει για τις 31 Οκτωβρίου.

Το θέμα αυτό το έχουμε ξανά αναφέρει και ουδέποτε διαψεύστηκε. Τον δύσκολο... στην μεταγραφή αυτή κάνει ο έγκριτος υδραυλικός Χαλκιάς αφού ζητάει «ειδική συμφωνία». Το πάντρεμα το κάνει ο γνωστός για τα παζάρια με ποδοσφαιριστές, Κόντης.

Το ίδιο πουλάκι μου είπε ότι ο Φλώρος περιμένει και ένα δάνειο από μέρα σε μέρα προκειμένου να ενοικιάσει γραφεία για να στήσει νέο κόμμα αφού ο ίδιος φαντάζεται τον εαυτό του ως τον διάδοχο του Κασιδιάρη. Όλα αυτά με εντολή Κασιδιάρη!

Το συμπλήρωμα για τον σχηματισμό της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας θα το κάνουν οι Γαυγιωτάκης και Ασπιώτης, κατά μόνας ή μαζί. Αυτά τα ωραία σήμερα από την βουλή.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !