Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2024

Οι «άγνωστοι» μπράβοι που έδειραν στην Γλυφάδα τον υποψήφιο πρόεδρο του ΕΕΑ Γιώργο Φουφόπουλο! Ο εκλεκτός της ΝΔ για τις εκλογές του επιμελητηρίου και οι κλοτσομπουνιές που του είχαν ρίξει για αδιευκρίνιστη αιτία ενώ ο ίδιος «δείχνει» ως υπαίτιο αντίπαλο του στις κάλπες.


Του ειδικού συνεργάτη 

Οι εκλογές στα επιμελητήρια όλης της χώρας έχουν πολλά παρασκήνια που παραμένουν άγνωστα. 

Για τον υποψήφιο που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στο ΕΕΑ, απέναντι στον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου σας έχω ήδη ενημερώσει. 

Πρόκειται για μια άνευρη και άοσμη υποψηφιότητα που θα υποστεί εκλογική καταπόντιση από τα αποδυτήρια. Χωρίς καμία εμπειρία και με ψηφοδέλτιο μόνο με ασφαλιστές συναδέλφους του  - ο ίδιος εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική ως επιθεωρητής - δεν έχει καμία τύχη. 

Αυτά όμως αφορούν τις εκλογές! 

Σήμερα θα σταθώ, σε ένα επεισόδιο που είχε γίνει πριν αρκετό καιρό και αφορά τον ξυλοδαρμό του στην περιοχή της Γλυφάδας ένα απόγευμα. Το επεισόδιο αυτό παραμένει ανεξιχνίαστο. Ο ίδιος διαδίδει ότι ηθικός αυτουργός της επίθεσης είναι ένας αντίπαλος του που κατεβαίνει και αυτός ως υποψήφιος πρόεδρος. 

Η αλήθεια είναι ότι ως προς τις εκλογές του ΕΕΑ κανένας δεν θα είχε λόγο να τον δείρει αφού ουδέποτε έχει κάνει την παραμικρή καταγγελία για το οτιδήποτε. Αλλού πρέπει να είναι αιτία που φυσικά ο ίδιος θα την γνωρίζει! 

Σε ένα τραπέζι που βρέθηκε πριν λίγες μέρες, τρώγοντας παϊδάκια στην περιοχή της Βάρης (στην περίφημη ταβέρνα «Τσολιάς») στην παρέα έλεγε το όνομα αυτού (αντίπαλο στις εκλογές) που έδωσε την εντολή για να τον δείρουν.

Δεν ξέρω ποιος τον πίστεψε, αλλά νομίζω πως κανείς! Ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα με συναδέλφους του από το κτήριο της Λεωφόρου Συγγρού όπου εργάζεται μου είπαν πολλά και διάφορα. 

Αν όμως δεν έχω αποδείξεις δεν μπορώ να γράψω τίποτα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !