Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2024

«Κολαστήριο» με φρικτά καψόνια στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών! 51 παραιτήσεις (!) μέχρι τώρα πρωτοετών σπουδαστών εξαιτίας μπούλινγκ από «ψυχικά ανώμαλους» τριτοετείς. Η ανοχή του διοικητή Γιώργου Παπαγεωργίου και οι ευθύνες σε ενδεχόμενη αυτοκτονία.


edolio5 team

Οι καταγγελίες από γονείς που τα στοιχεία των οποίων είναι στην διάθεση μας, δεν είναι μόνο ανατριχιαστικές αλλά περιγράφουν και την ανοχή που δείχνει η διοίκηση της σχολής «ΣΜΥ» σε τέτοια φαινόμενα.

Τα ατομικά καψόνια που δεν έχουν καμία σχέση με την εκπαίδευση των νέων υπαξιωματικών του Ελληνικού στρατού βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη της σχολής μονίμων υπαξιωματικών στα Τρίκαλα.

Οι τριτοετείς σπουδαστές, αποτελούν το «κολαστήριο» για τους πρωτοετείς! Οι εξευτελισμοί, που γίνονται δεν έχουν προηγούμενο. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα συμβεί ένα φαινόμενο «Βαγγέλη Γιακουμάκη» ; Μέχρι σήμερα 51 παραιτήσεις (αριθμός ρεκόρ) πρωτοετών φοιτητών.

Οι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν και να υπηρετήσουν την Πατρίδα και όχι να γίνουν έρμαιο του κάθε ψυχικά ανώμαλου που κουβαλάει απωθημένα από την δική του οικογένεια. Η «ΣΜΥ», δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν ως προς την ποιότητα των σπουδών.

Όπως μας λένε γονείς που έχουν αποταθεί στον διοικητή της σχολής, ταξίαρχο Γιώργο Παπαγεωργίου, δεν έχουν βρει καμία συμπαράσταση. Για να συμπληρωθεί ο αριθμός των σπουδαστών η διοίκηση καταφεύγει στους επιλαχόντες αλλά και αυτοί φεύγουν ο ένας πίσω από τον άλλον. 

Είναι άλλο πράγμα η εκπαίδευση και άλλο ο προσωπικός εξευτελισμός χωρίς κανένα αντίκρισμα στην πρόοδο των σπουδών που πρέπει να έχουν! 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !