«Η Νάγια Κόλλια είναι φίλη μας»! Η Γ.Γ. δημόσιας περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, οι αυθαιρεσίες στην «Ακτή του Ήλιου» στον Άλιμο με τόνους τσιμέντο και τα φημολογούμενα κολλητιλίκια με την κυρία του υπουργείου που πίνει το ποτό της στην παραλία.


Του ειδικού συνεργάτη

Η αλήθεια είναι ότι την γυναίκα δεν την γνωρίζουμε. Έχουμε ακούσει όμως καλά λόγια την Νάγια Κόλλια που έχει βγάλει τον τίτλο «διώκτρια των παραλιακών αυθαιρεσιών». 

Όλα όμως αποδεικνύονται στην πράξη και μάλλον με την παραλία Αλίμου το στοίχημα το έχει χάσει η αγαπητή Κόλλια αφού κάποιος πρέπει να της πει ότι η κτηματική εταιρεία του Πειραιά που είναι υπό την αρμόδια της βρίσκεται σε μόνιμες διακοπές στην Μύκονο. Την ίδια ώρα πάντως όπως μαθαίνουμε οι διαχειριστές της παραλίας που έχον ρίξει τόνους τσιμέντο και έχουν κάνει εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα αυθαίρετων κατασκευών ισχυρίζονται ότι η κυρία Κόλλια είναι πελάτης του μαγαζιού και φίλη τους.  

Μπορεί να την εκθέτουν άδικα! Όλα αποδεικνύονται όμως στην πράξη και προς το παρόν φαίνεται ότι δίκαιο έχουν αυτοί αφού δεν τους αγγίζει κανείς. Για τον εισαγγελέα περιβάλλοντος ούτε λέξη!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !