Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2024

«Αποφασίζω και διατάζω»! Οι διορισμοί υπαλλήλων δίπλα σε «Κασιδιαρικούς» ανεξάρτητους (!) βουλευτές με την «σφραγίδα» Δομοκού και τα βολέματα ημετέρων για μεροκάματα σε φίλους και συγγενείς. Το σχέδιο για νέο κόμμα και η «ρεζέρβα» εξαιτίας του κακουργήματος.


edolio5 team

Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάζω τα δεκάδες e-mail που σχετίζονται με προηγούμενο ρεπορτάζ που σας έγραψα για το σχέδιο ΝΔ και Κασιδιάρη σήμερα σας έχω ακόμη ένα αρκετά «καυτό» και επίκαιρο θέμα. Θα τα διαβάσω όλα μαζί τα email αφού είμαι σίγουρος ότι και αυτό θα προκαλέσει αναταραχή όπως και το προηγούμενο.

Στις 31 Οκτωβρίου έχει οριστεί η δίκη με υπόδικους όλους τους βουλευτές - πρώην και νυν - του κόμματος «Σπαρτιάτες». Αρκετοί από αυτούς έχουν ανεξαρτητοποιηθεί και έχουν σχηματίσει την δίκη τους ομάδα που έχει ως αρχηγό τον «σφαλιαροποιό» του βουλευτή Γραμμένου. Σας έχω πει επίσης και το σχέδιο που υπάρχει για να πέσει στα μαλακά ο Φλώρος!

Είναι αυτονόητο ότι οι «ανεξάρτητοι» παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή με τις φυλακές Δομοκού και δεν χαλάνε χατίρι στον ουσιαστικό αρχηγό τους, που είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Φυσικά αυτό δεν είναι κακό! Οι κουβέντες ποτέ δεν έβλαψαν.

Αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα με τους διορισμούς που έχουν κάνει σε φίλους και συγγενείς, ως συνεργάτες τους. 

Όλοι υπό την έγκριση του... «μεγάλου ηγέτη»! Ας τα πάρω από την αρχή για να τα μάθετε και εσείς: 

Ο Κωσταντίνος Φλώρος είχε μαζί του τον Φ.Μ. δικηγόρο του έγκλειστου και τον Δήμο Κυριλλίδη μέχρι τις ευρωεκλογές όπου ο περιφερειακός σύμβουλος στήριξε τον Μανώλη Φράγκο της Ελληνικής Λύσης με μερικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο και προσχώρησε στο κόμμα Βελόπουλου με την υπόσχεση ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής. Μια υπόσχεση - παραμύθι βέβαια αφού όπως μάθαμε το «πραγματικό αφεντικό» της Ελληνικής Λύσης θεωρεί ότι δεν έφερε ούτε 10 ψήφους στο νέο του κόμμα και δεν θα το έχει υποψήφιο.

Σήμερα ο Φλώρος έχει δίπλα του την Ε.Τ. που στις ευρωεκλογές ήταν υποψήφια με το κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη. Η ίδια δηλώνει αριστερή αλλά η στενή σχέση που έχει με τον Φλώρο δεν την εμποδίζει να είναι έμμισθη συνεργάτης του. Επίσης έχει μαζί του και μια άλλη κυρία ύστερα από απαίτηση του Κώστα Κασιδιάρη. 

Ο Γιάννης Δημητροκάλλης έχει συνεργάτη τον Κώστα Κασιδιάρη και μια φίλη της π. συντρόφου του Ηλία, Βιβιάννας Καμπανίλε. Μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι με τον Ηλία Κασιδιάρη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που δεν αμφισβητούνται διατηρούν άριστες σχέσεις. Με την ευκαιρία να ευχηθώ να ζήσει και το μωράκι της που απέκτησε με τον νέο της σύντροφο. Έναν πολιτικό μηχανικό, για τον οποίο ακούω τα καλύτερα λόγια! 

Ο Γιώργος Μανούσος έχει συνεργάτη την δικηγόρο Β.Π. και τον Τ.Π., 25 ετών που επίσης είναι φίλος του Κώστα Κασιδιάρη. Εδώ να σας ενημερώσω ότι ο Τάσος Π. αποτελεί την εφεδρική λύση για αρχηγός κόμματος (!) με την έγκριση Ηλία Κασιδιάρη σε περίπτωση που ο Κ. Φλώρος αντιμετωπίσει πρόβλημα συμμετοχής του, λόγο του κακουργήματος που εκκρεμεί σε βάρος του για την υπόθεση Γραμμένου.

Ο Πέτρος Δημητριάδης έχει συνεργάτη την κουνιάδα του Η.Κ. (εν ενεργεία στο ναυτικό) που συντονίζει το κανάλι «ΕΟΜ» στο youtube. Η συνεργάτης, ονομάζεται Ρ.Κ.. Η αδερφή της λέγεται Σ.Κ. αλλά επειδή υπάρχει ειδικός λόγος αυτή την περίοδο έβαλε στην θέση της την Ρ.Κ.! Μετά θα αλλάξουν καρέκλες.

 Ο Η.Κ. με την Σ.Κ. είναι ζευγάρι και περιμένουν γεννητούρια αλλά δεν έχουν παντρευτεί γιατί δεν έχει χωρίσει από τον προηγούμενο γάμο του. Η Κουνιάδα του Η.Κ. πριν ήταν έμμισθη συνεργάτης στον βουλευτή Ασπίωτη και μετά πήγε στον Δημητριάδη. Μαζί του έχει ακόμη μια δικηγόρο που ήταν δημοτική σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων με την «Χρυσή Αυγή». 

Ο Διονύσης Βαλτογιάννης έχει δίπλα του την Γ.Β. την οποία την επέβαλε με την άδεια του Κασιδιάρη ο π. βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Μπαρμπαρούσης. Αυτό έγινε για ειδικούς λόγους που δεν είναι επί του παρόντος πρέπον για να τα γράψω. Επίσης ο Βαλτογιάννης έχει ως συνεργάτη ακόμη μια δικηγόρο που ήταν υποψήφια με την «Χρυσή Αυγή».

Ο Αλέξανδρος Ζερβέας έχει μαζί του τον δικηγόρο Φ.Μ. που πριν ήταν στον Φλώρο αλλά επειδή τσακώθηκαν άλλαξε στέγη. 

Ο Γιώργος Ασπιώτης έχει δίπλα του την κόρη άλλου βουλευτή που δεν συμμετέχει στην ομάδα Φλώρου αλλά έχει δημιουργήσει μαζί με τον πατέρα της κοπελιάς ξεχωριστή ομάδα, ως ανεξάρτητοι με φιλοδοξία να κάνουν δικό τους κόμμα.

Ο Γιάννης Κόντης που δεν έχει ανεξαρτητοποιηθεί και παραμένει υπό τον Βασίλη Στίγκα ακόμη, είχε επί 5 μήνες περίπου μαζί του το δεξί χέρι του Κασιδιάρη. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Γιώτη που όμως τον έδιωξε προκειμένου να αποχαρακτηριστεί από το άρμα του Κασιδιάρη! 


Όπως προκύπτει από όλα τα παραπάνω τα βολέματα φίλων και συγγενών πάνε σύννεφο! Φυσικά όλα είναι απόλυτα νόμιμα και σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τους κανονισμούς για τους διορισμούς συνεργατών σε βουλευτές. Πως γίνεται όμως όλοι οι «άξιοι και ικανοί» να είναι φίλοι και συγγενείς αποτελεί μια απορία μου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !