Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2024

Οι εξαγγελίες Χαρδαλιά για την πάταξη της διαφθοράς στην Περιφέρεια αλλά...! Ο «λογιστής» και ο «πρατηριούχος» με τις προεδρικές φιλοδοξίες που κάνουν δουλίτσες κάτω από την μύτη του «μικρού πρωθυπουργού» και η «παρέα» τους στις υπηρεσίες που δουλεύει για αυτούς.


Του ειδικού συνεργάτη 

Δεν μπορώ παρά να μην δεχτώ ως θετικές τις ενέργειες του «μικρού πρωθυπουργού» της χώρας περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά για την πάταξη της απίστευτης διαφθοράς με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπος στις υπηρεσίες που προΐσταται.

«Το πάρτι τελείωσε. Για μένα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανοχής στη διαφθορά και την παρανομία, ειδάλλως δεν βρίσκω νόημα στο να ασκώ καθήκοντα περιφερειάρχη» είπε ο κ. Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις Διευθύνσεις Υγειονομικού, Μεταφορών και Βιώσιμης Ανάπτυξης, μετά και από καταγγελίες πολιτών για κρούσματα διαφθοράς στις αντλίες των πρατηρίων καυσίμων.

Όπως τόνισε, με τις ενέργειες της διοίκησης, που συμπυκνώνονται στο τρίπτυχο «ξήλωμα επίορκων – εσωτερική εναλλαγή προσώπων (rotation) – παραπομπή των υπόπτων στη δικαιοσύνη», αλλά και με την προώθηση της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών προς τους πολίτες, δόθηκε τέλος σε έκνομες πρακτικές που είχαν παγιωθεί επί χρόνια. «Ο αγώνας κατά της διαφθοράς θα έχει συνέχεια. Είναι προσωπική μου δέσμευση. Αυτή είναι μόνο η αρχή», σημείωσε ο Περιφερειάρχης. Μέχρι εδώ όλα καλά!

Απορώ όμως αν έχει ακούσει κάτι για τον «λογιστή» και τον «πρατηριούχο» που ως «αυτοκόλητοι» και φιλόδοξοι προεδρικών αξιώσεων αλωνίζουν στις υπηρεσίες της περιφέρειας και κάνουν... Bussines μαζί με μια «ομάδα» υπαλλήλων που δεν θέλει να χάσει τα μεροκάματα που έπαιρνε επί δεκαετίες. 

Μου λένε ότι ο Χαρδαλιάς είναι ενημερωμένος και πρόκειται σύντομα να τους πάρει το «κεφάλι». Του ενός το έχει ήδη πάρει! Πάντως, τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !