Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2024

Πρόεδρος των «Σπαρτιατών» B. Στίγκας: «Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη από το "μυστικό τηλεφώνημα" Βούλτεψη».


edolio5 team

Στο στόχαστρο του προέδρου της Κ.Ο. των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα βρέθηκε για μια ακόμη φορά μέλος της κυβέρνησης. Σειρά είχε η Σοφία Βούλτεψη! 

«Η δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, τηλεφωνεί σε έναν Πακιστανό μεγαλοπαράγοντα και ακούγεται να λένε ότι «η τροπολογία νομιμοποίησης θα παραταθεί για ένα 6μηνο μετά το Δεκέμβριο 2024» εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και γεννούνται και περαιτέρω ερωτήματα: ποιος είναι ο Μάνος που θέλει ο πακιστανός να τον δει, ποια είναι η χάρη που ζητάει να γίνει, και τι είναι οι είκοσι που αναφέρονται, αλλά και τι συζητήθηκε με τον γιο της υπουργού όπως ακούγεται στο τηλεφώνημα από τον Σιεντ Τζαμίλ.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι τυχαίο το τηλεφώνημα αλλά σίγουρα η απάντηση της κ. Βούλτεψη «ότι το υπουργείο Μετανάστευσης συνομιλεί εδώ και πολλά χρόνια θεσμικά με όλες τις κοινότητες και τους/τις προέδρους τους, οι οποίοι/οποίες μεταφέρουν τα αιτήματα και τα προβλήματα των ανθρώπων που εκπροσωπούν και που νομίμως διαμένουν και εργάζονται στην Ελλάδα» δεν γίνεται πιστευτή ούτε από τον πλέον φανατικό υποστηρικτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η κ. Βούλτεψη την μία ημέρα γράφει σε άρθρο της ότι «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα σύνορα φυλάει Θερμοπύλες και στο εσωτερικό επιβάλλει αποτελεσματικά την τάξη» και την άλλη παίρνει τηλέφωνα ενημερώνει για νομοσχέδια, αλήθεια πόση κοροϊδία θα αντέξει ακόμη ο ελληνικός λαός από την νεοφιλελεύθερη ΝΔ;»

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !