Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2023

Να ζήσουν τα παιδιά που ζουν την νιότη τους! Με «στημένες» φωτογραφίες και «σημειώματα» η Γιάννα του Θόδωρου, μας ενημερώνει ότι είναι ευτυχισμένη και βολτάρει χέρι - χέρι στην φτωχομάνα Μύκονο με τον μεγιστάνα. Οι φιλοδοξίες για ΠτΔ που έχουν μείνει στα όνειρα.


edolio5 team

Δεν ξέρω πόσους ενδιαφέρει η οικογενειακή ευτυχία του ζεύγους Γιάννας και Θεόδωρου Αγγελόπουλου αλλά οι ίδιοι θεώρησαν αναγκαίο να μας ενημερώσουν ότι περπάτησαν χέρι - χέρι στα σοκάκια της μεγάλης φτωχογειτονιάς που λέγεται Μύκονος. Μετά το πάρτι της χλιδής που έκαναν στην βίλα τους παρουσία του πατριάρχη Κωσταντινουπόλεως χρειαζόντουσαν λίγες μέρες φτωχικής ξεκούρασης. Εδώ που τα λέμε αυτό ήταν ιδέα της κυρίας αφού ο Θοδώρας διακρίνεται για πιο σοβαρές πράξεις από αυτήν. 

Πιο συγκεκριμένα, η  κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 που ακόμη δεν γνωρίζουμε πόσα πλήρωσε δύσμοιρος Ελληνικός Λαός για να παριστάνει η ίδια την μέγα πρόεδρο και ο σύζυγός της, Θεόδωρος, εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι στα γραφικά σοκάκια, αποδεικνύοντας ότι παραμένουν αγαπημένοι παρά τα 30 και πλέον χρόνια γάμου αλλά και την μεγάλη διαφορά ηλικίας! Εκείνος 80 και εκεί 67. Έστησαν απέναντι τους έναν φωτογράφο και άρχισαν να στέλνουν σημειώματα δεξιά και αριστερά για να διαφημίσουν την μεγάλη τους ευτυχία. Οι άντρες ασφαλείας ήταν εξαφανισμένοι από το καρέ για να μην χαλάσουν την απλότητα του ζεύγους.


Η “Lady G” που ήθελε να γίνει και πρόεδρος της Δημοκρατίας (!) τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνισή της, αφού φορούσε λευκή δημιουργία με floral στοιχεία και πολλαπλά βολάν στα μανίκια!