Κυριακή, Οκτωβρίου 08, 2023

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, το όνειρο - όταν κοιμάται ξεσκέπαστη - για ΠτΔ με την στήριξη Κασσελάκη και η προσφυγή στην Χάγη! Το ίδρυμα Κλίντον και οι επαφές της 67χρονης «μποτοξαρισμένης» Γιάννας που «σπρώχνει» από τον όμιλο Βαρδινογιάννη τον νέο «μεσσία».


Του ειδικού συνεργάτη

Αυτά που μαθαίνω τις τελευταίες ώρες δεν απέχουν πολύ από αυτά που ήξερα αλλά τώρα που τα επιβεβαιώνουν εγκυρότατες πηγές πέριξ της Γιάννας Αγγελοπούλου. Μου λένε ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν θα είχε αντίρρηση και θα το επιδιώξει μάλιστα να προταθεί ως εκβιαστική λύση από τον ΣΥΡΙΖΑ για το αξίωμα της ΠτΔ με το αντάλλαγμα της ψήφισης «σκληρών δρόμων» όπως η προσφυγή στην Χάγη που έχει επιλέξει η Νέα Δημοκρατία. 

Είναι αλήθεια ότι το ζεύγος Αγγελόπουλου παίζει τα ρέστα του δια του ομίλου των ΜΜΕ Βαρδινογιάννη για να στηρίξει τον Κασσελάκη αφού στο πίσω μέρος του μυαλού της 67χρονης Γιάννας ξεχυλίζουν οι φιλοδοξίες της. Στην προσπάθεια αυτή έχει ενταχθεί και ο μηχανισμός του ιδρύματος Κλίντον που έχει βαθιά ερείσματα στην Ελλάδα και όχι μόνο με τα οποία το ζεύγος Αγγελόπουλου έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !