Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2024

Άναψαν τα αίματα στην βουλή με Στίγκα και Ανδρουλάκη! Ο προστατευόμενος από το ΠΑΣΟΚ πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και το «μήλο της έριδος» «Σπαρτιάτης» Γιώργος Γκόντζος που κατήγγειλε ατασθαλίες και πάρτι ημετέρων. Ο έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος που αποκάλυψε το edolio5.


edolio5 team

Ένταση προκλήθηκε σήμερα στην βουλή όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «κατήγγειλε» ότι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις εκλογές του επιμελητηρίου συμμετέχει ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος των «Σπαρτιατών».

Τον λόγο μετά από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη πήρε ο πρόεδρος της Κ.Ο. των «Σπαρτιατών» Β. Στίγκας και κατακεραυνώνοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ονομάτισε το στέλεχος αυτό λέγοντας: «Δεν είναι ένας ανώνυμος. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό στέλεχος του κόμματος μας που λέγεται Γεώργιος Γκόντζος. Ο άνθρωπος αυτός, γνωστός δημοσιογράφος είναι προφανές ότι σας έχει "πονέσει" αφού εξαιτίας του, ύστερα από καταγγελίες που έκανε ως μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΑ διενεργείται σήμερα έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος για τον εκλεκτό σας Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Αυτή είναι αλήθεια και προφανώς δεν σας αρέσει.»

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !