Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2024

Club 22! Αυτό είναι το νυχτερινό κέντρο που «έστειλε» στο νοσοκομείο μαθητές. Η «μούγκα» των ΜΜΕ για να μην θιχτούν οι επιχειρηματίες που το διαχειρίζονται και ο 20χρονος «μπροστινός» που συνελήφθη αντί η ΕΛΑΣ να ψάξει τους πραγματικούς ιδιοκτήτες. Η εμπλοκή του Ριχάρδου.


Του ειδικού συνεργάτη 

Όλοι μιλούν για το περιβόητο club στην Λ. Βουλιαγμένης που έστειλε στο νοσοκομείο ανήλικους αφού πρώτα τους πότισε με ποτά (που ελέγχεται η ποιότητα τους) αλλά κανένας δεν λέει το όνομα του. 

Μαθητές 15 έως 17 ετών κατέληξαν στο νοσοκομείο από κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ στο «Club 22». 


Η διασκέδαση που μετατράπηκε σε εφιάλτη και τα γέλια σε πανικό.


Είναι λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, του Σαββάτου και εκατοντάδες μαθητές βγαίνουν έξω από γνωστό κλαμπ της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση. Ασθενοφόρα έχουν κληθεί στο σημείο, καθώς 8 μαθητές, έχουν σπασμούς από κατανάλωση αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί σαστίζουν βλέποντας τα ανήλικα παιδιά άλλα να επιβιβάζονται σε ιδιωτικά λεωφορεία χωρίς συνοδό, ενώ δεκάδες άλλα να βρίσκονται έξω από το κλαμπ σε κατάσταση μέθης.


Το πρώτο ασθενοφόρο αναχωρεί για το νοσοκομείο Παίδων. Μέσα είναι ένα κοριτσάκι σε κακή κατάσταση μέθης, όπου λίγο αργότερα νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Οι ανήλικοι μαθητές από την κατανάλωση αλκοόλ αισθάνθηκαν μια ξαφνική αδιαθεσία και είχαν σπασμούς στο στομάχι. Οι τέσσερις εξ αυτών εσπευσμένα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 20χρονο υπεύθυνο του καταστήματος για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, χωρίς όμως να κάνουν την παραμικρή προσπάθεια να βρουν τον πραγματικό ιδιοκτήτη ή τον διαχειριστή του καταστήματος. Δεν γνωρίζω εάν φέτος το κατάστημα λειτουργεί υπό την διαχείριση του ενεχυροδανειστή Ριχάρχου αφού πλέον ανήκει στην ιδιοκτησία του ύστερα από πλειστηριασμό όπου το πήρε το 2019. 

Ο ίδιος το λειτούργησε ως επιχειρηματίας την επόμενη χρονιά που το πήρε.

Η χοροεσπερίδα διοργανώθηκε από μια ιδιωτική εταιρεία εκδηλώσεων και η διαφήμιση της προωθήθηκε από τα 15μελή αρκετών σχολείων της Αττικής. Αν και ήταν ανήλικα παιδιά όμως, το ποτό έρρεε άφθονο.

«Μέσα στο κλαμπ υπήρχαν πάνω από 300 παιδιά από διάφορα σχολεία της Αγίας Παρασκευής, Γέρακα, Παλλήνης, Κάντζας. Μάλιστα διοργανώθηκε και σε βαθμό που να υπάρχουνε νοικιασμένα πούλμαν, τα οποία θα παίρνουν τα παιδιά από το σχολείο και θα τα επιστρέφανε στο χώρο του σχολείου», είπε ο πατέρας της μαθήτριας στο edolio5.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον δήμο Αθηναίων για την παράβαση της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο ζητώντας την σφράγιση του καταστήματος.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !