Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2024

Συνελήφθησαν 2 εκτελεστές μελών της Greek Mafia! Οι δολοφονίες των Γιάννη Σκαφτούρου - Βασίλη Ρουμπέτη και του Διονύση Μουζακίτη. Ο Ελληνοουκρανός «Έντικ», ο 41χρονος Λ.Σ. που είχαν βρει καταφύγιο στο Ντουμπάϊ και ο πόλεμος για τα λαθραία τσιγάρα. «Δεν είναι καλά δεμένες οι συλλήψεις» λέει στο edolio5 αξιωματικός - ερευνητής της υπόθεσης.


Του ειδικού συνεργάτη 

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι στις επόμενες μέρες καταφτάνουν στην Αθήνα 2 πρόσωπα - «κλειδιά» που εμπλέκονται σε συμβόλαια θανάτου στον Ελληνικό υπόκοσμο.

Δύο ομογενείς από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκονται σε Ρωσόφωνη εγκληματική ομάδα αλλά και σε συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα συνελήφθησαν στις 20 Σεπτεμβρίου στο Ντουμπάι. Πρόκειται για τον Ελληνοουκρανό αρχηγό της εγκληματικής ομάδας, «Έντικ», και τον 41χρονο Λ.Σ., επίσης ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης.

Μάλιστα, ο 41χρονος ήταν καταζητούμενος για τις υποθέσεις δολοφονίας των Γιάννη Σκαφτούρου, Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στον πόλεμο των Ρώσων με την Greek mafia για το λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Σημειώνεται πως ο «Έντικ», σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία όχι για τις ανθρωποκτονίες αλλά για απόδραση και ποινή φυλάκισης 7 ετών για κακουργηματικές διαρρήξεις, είναι πιθανόν να είχε τον ρόλο του ηθικού αυτουργού στις δολοφονίες αυτές, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κανένα στοιχείο σε βάρος του.

«Δεν είναι δεμένη η σύλληψη του για τις 3 δολοφονίες» λέει στο edolio5 ερευνητής της υπόθεσης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όμως δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αλλά και ενημέρωση του Ελληνικού γραφείου της Interpol και της αρμόδιας υπηρεσίας που είναι η Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας. Η πληροφορία όμως που δημοσιεύει το edolio5 είναι απόλυτα διασταυρωμένη. 

Προφανώς οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αυτή κρατάνε την είδηση για να την μοιράσουν σε φιλικά τους ΜΜΕ, στα οποία δεν ανήκει το edolio5.

Στις Ελληνικές αρχές υπήρχαν πληροφορίες πως και οι δύο είχαν βρει καταφύγιο στο Ντουμπάι.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !