Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2024

Η ανάκριση του Ξηρού της «17 Νοέμβρη» και η αγκαλιά της Χριστίνας Κολέτσα! Αυτός είναι ο πασίγνωστος ψυχίατρος που ετοιμάζεται να παντρευτεί την πρώην γοητευτική υπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου.


edolio5 team

Όσοι παρακολουθούσαν το «ειδικό παρελθόν» του τον γνώριζαν, αλλά μια τραγουδίστρια τον έκανε ιδιαίτερα γνωστό.

Πρόκειται για τον ψυχίατρο Λεωνίδα Μαντωνάκη που χώρισε τη τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα και τα ρεπορτάζ είχαν γεμίσει τις εφημερίδες.

Ο χωρισμός από τον ψυχίατρο και περιζήτητο εργένη της κοσμικής Αθήνας ήταν αναπάντεχος και, όπως αναφέρουν πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας, αιτία στάθηκαν οι αντιδράσεις της ευυπόληπτης οικογένειας και κυρίως του πατέρα του Ιωάννη Μαντωνάκη.

Ο καθηγητής Ψυχιατρικής, με ιατρείο στο Κολωνάκι, και συγγραφέας σημαντικών ιατρικών βιβλίων, λέγεται πως δυσαρεστήθηκε όταν ενημερώθηκε από το διαδίκτυο ότι είχαν «ανέβει» δημοσιεύματα τα οποία αφορούσαν το ειδύλλιο του γιου του με τη Χριστίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιωάννης Μαντωνάκης, ο οποίος ήταν και ο επιστήμονας που εξέτασε μαζί με τον στρατηγό Σύρο τον Σάββα Ξηρό όταν συνελήφθη, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για συζητήσεις πέραν της δουλειάς του.

Πατέρας και γιος, τα γραφεία των οποίων συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο του Κολωνακίου, είχαν μια πολύωρη κουβέντα και τότε ο κύβος ερρίφθη. Ο Λεωνίδας Μαντωνάκης ζήτησε από την Κολέτσα.

Τώρα έγινε γνωστό ότι ο γόνος της γνωστής οικογένειας και άξιος επιστήμονας Λεωνίδας Μαντωνάκης ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την πρώην υπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Εξ' άλλου ούτε η ίδια το κρύβει!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !