Γύρω - γύρω και όπου βρεθεί μια καρέκλα με μισθό για το κορίτσι να καθίσει! Οι όρκοι πίστης της Λατινοπούλου στον Μητσοτάκη, τα «σπρωξίματα» για μια φωτογραφία με υπουργούς και τα: ζήτω η Νέα Δημοκρατία - τα εμβόλια είναι καλά, τα Lockdown και το Μένουμε Σπίτι.

Του ειδικού συνεργάτη

Δεν είναι κακό ένα νεαρό κορίτσι να έχει φιλοδοξίες και να ψάχνει με αγώνα να βρει μια καρέκλα για να τρουπώσει όπως έλεγε και ο Κώστας Βουτσάς στην θρυλική ταινία. Ένα μεροκάματο βρε αδερφέ να πάρει και αυτή.

Είναι άλλο πράγμα όμως να σου περιγράφουν αυτό τον αγώνα δρόμου που κάνει η Λατινοπούλου (φυσικά για το καλό της Πατρίδας) και άλλο πράγμα να αποτυπώνεται σε άρθρα και φωτογραφίες. 

Ακόμη περιμένουμε να μας στείλει την  διάψευση για την περίοδο που παρακαλούσε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης - Κυριάκος Βελόπουλος» την ώρα που είχε δικό της «μαγαζί»! 

Μόλις έφαγε πόρτα άρχιζε να βρίζει τον Βελόπουλο! Πάμε όμως στο πρόσφατο παρελθόν και στην προσπάθεια της όπως μαθαίνουμε να κατεβάσει από το διαδίκτυο φωτογραφίες και άρθρα που την έχουν «στοιχειώσει» για την μεγάλη αγάπη που έχει στον Μητσοτάκη και στους πέριξ αυτού... 

Μου έλεγε ένας υπουργός της ΝΔ ότι του είχε γίνει στενός κορσές όταν βρέθηκε σε μια εκδήλωση και τον κυνηγούσε από πίσω επί 2 ώρες για να βγάλει μαζί του μια φωτογραφία... «Είμαι φίλη του Γρηγόρη Δημητριάδη» φώναζε στον υπουργό. Με τα πολλά και με τα λίγα τελικά βγήκε φωτογραφία ! 

Από ότι διαπιστώσαμε όμως δεν ήταν η μόνη. Όπου έβλεπε γαλάζιο στέλεχος, έστω και δημοτικό σύμβουλο τσαφ το flash του κινητού. Το πάθος της και η αγάπη της για τον Μητσοτάκη που όπως μαθαίνουμε παραμένει άσβεστο εκφραζόταν και με άρθρα που τα έστελνε στον Δημητριάδη για να τα προωθεί στο γραφείο του προκειμένου η ταλαίπωρη να μπει στην λίστα αξιοποίησης. Ότι έκανε η κυβέρνηση έτρεχε η Λατινοπούλου να γράψει άρθρα επί άρθρων για να το στηρίξει. Τα εμβόλια , ο φράκτης στον Έβρο τα Lockdown και το «Μένουμε Σπίτι» ήταν τα μότο της  μέρα - νύχτα στο tik tok.

Τώρα παριστάνει την πρόεδρο κόμματος και με το ανάλογο «σπρώξιμο» σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθεί να κάνει την αντιΜητσοτακική μπας και πείσει κανέναν φουκαρά για να την ψηφίσει και τρουπώσει και αυτή στην χρυσή καρέκλα της Ευρωβουλής και να ξεφύγει από την καθημερινή ενασχόληση με το TIK TOK και την αγωνία του μεροκάματου φυσικά..






ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !