Γελάσανε και τα τσιμέντα στην πλατεία Συντάγματος! Με φαμφάρες σαν να είναι ο Βασιλιάς Φίλιππος εμφανίστηκε ο Καμπούρης για ομιλία μπροστά σε 16 άτομα. Η 90χρονη Βέφα Αλεξιάδου που δεν μπορούσε να περπατήσει και ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος που θέλουν να γίνουν ευρωβουλευτές με τον ΛΑΟΣ.

edolio5 team

Ευτυχώς που σε αυτή την προεκλογική περίοδο υπάρχουν και τα γεγονότα φολκλόρ που μας κάνουν να ξεχνάμε την σκληρή πραγματικότητα και να γελάμε. 

Επί μία εβδομάδα από μια εκπομπή που έχει ο διάδοχος του «Mr Offshore» στο κόμμα ΛΑΟΣ διαφήμιζε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην πλατεία συντάγματος όπου θα έκανε την κεντρική του προεκλογική ομιλία την οποία μετέδωσε ζωντανά και η ΕΡΤ! 

Χιλιάδες SMS, τηλεφωνήματα δεξιά και αριστερά και πιέσεις στους υπ. ευρωβουλευτές του για κινητοποίηση. Γίναμε μάρτυρες όμως μιας τραγελαφικής αλλά αναμενόμενης εικόνας. 16 άτομα, μαζί με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές - προφανώς δεν πήγαν όλοι γιατί βαριόντουσαν -, μέσα από καπνούς και κόρνες όπως στο παρελθόν εμφανιζόταν ο Βασιλιάς Φίλιππος, αυτή την φορά εμφανίστηκε ο Καμπούρης. Δεν είναι ανέκδοτο! Ο Καμπούρης της άλλοτε trash tv διαδέχτηκε τον Καρατζαφέρη! 

Ακόμα και λιγοστοί μετρημένοι στα δάχτυλα χεριών και ποδιών, δικοί του - διακρίναμε  και 5 σερβιτόρους από το νυχτερινό κέντρο που διαχειρίζεται - γελούσαν με τον περίγελο που ζούσαν. Ανάμεσα σε όλους ήταν και η 91χρονη Βέφα Αλεξιάδου που φιλοδοξεί να εκλεγεί ευρωβουλευτής προκειμένου να προσφέρει στην πατρίδα τα επόμενα χρόνια της ζωής της! Τι ακριβώς θα προσφέρει μόνο αυτή ξέρει.

Ευτυχώς όμως ξέρουν και αυτοί που προς το παρόν αλλά και στο μέλλον γελάνε με το κατάντημα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Εκεί ήταν όμως και ο άλλος υποψήφιος σωτήρας ονόματι Ριχάρδος με τα ενεχυροδανειστήρια . Είναι και αυτός υποψήφιος με τον Καμπούρη. Κι όμως! Δεν είναι ανέκδοτο... 

Καθόταν κορδωμένος και στυλωμένος όλο καμάρι στην άκρη 2 όρθιων ταβλών που είχαν την φωτογραφία της ενσάρκωσης του νέου Βασιλιά Φιλίππου με το πρόσωπο του Καμπούρη.

Ευτυχώς που δίπλα στην σύναξη αυτή που έμοιαζε σαν στάση για ταξί ήταν και ένα περίπτερο που πουλούσε νεράκια και είχαν μαζευτεί καμία 10αρια κινέζοι τουρίστες για να δροσιστούν και κάποιος που περνούσε νόμιζε ότι τελικά οι νοματαίοι ήταν 36 και όχι 26.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγε ούτε ο Mr Μπούτιας ούτε ο Εθνικός Σταρ που αποτελούσαν τους μόνιμους θαμώνες των εκπομπών που έκανε στην Trash Tv ο Καμπούρης. Αυτό λέγεται αχαριστία!!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !