Επί του πιεστηρίου! Έφοδος και πάλι Ράμπο του ΣΔΟΕ στον Δήμο Αλίμου την προηγούμενη Τετάρτη. «Σήκωσαν» βιβλία και αποδείξεις που πληρώνουν οι δημότες στο δημοτικό κολυμβητήριο και το πολιτιστικό κέντρο. Τι ψάχνουν ;

edolio5 team

Η πληροφορία μας ήρθε τελευταία στιγμή! Όπως πληροφορηθήκαμε, ύστερα από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη και το σούσουρο στους διαδρόμους του Δήμου Αλίμου, οι υπάλληλοι του δημοτικού κολυμβητηρίου και του πολιτιστικού κέντρου είδαν ξαφνικά πρωί - πρωί μπροστά τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε ανώνυμη καταγγελία όπου περιέγραφε πολλά και διάφορα γεγονός που ανάγκασε τους υπαλλήλους της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μετά τον έλεγχο που έκαναν να φύγουν με σακούλες φορτωμένες με υπολογιστές και βιβλία που καταγράφονται οι συνδρομές των δημοτών που πηγαίνουν τα παιδιά τους για εκμάθηση στο κολυμβητήριο και για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Όσοι έχουν περιέργεια για το τι ακριβώς έγινε υπομονή μέχρι την Δευτέρα για περισσότερο ρεπορτάζ αφού βρούμε και τους κατάλληλους ανθρώπους για να μας ενημερώσουν με πάσα λεπτομέρεια. Να σημειώσουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που το ΣΔΟΕ ασχολείται με τον Δήμο Αλίμου όπως έχει γράψει σχετικά το edolio5.

Η δίωξη οικονομικού εγκλήματος κοντεύει να γίνει θαμώνας στον Δήμο αφού οι καταγγελίες δίνουν και παίρνουν για εργολάβους και εκλεκτούς.