Αυτός είναι ο ταβερνιάρης του νομού Λάρισας που σακάτεψε και παραμόρφωσε την 43χρονη αστυνομικό σύζυγο του και τραπέζωνε στο μαγαζί του γαλάζιους υπουργούς και βουλευτές! «Έχω άκρες παντού και δεν αγγίζει κανένας» έλεγε σε όσους του ζητούσαν να σταματήσει την συνήθεια να χτυπά την γυναίκα του.


edolio5 team

Η κακοποίηση της αξιωματικού αστυνομικού από τον σύζυγο της γκρέμισε εξ ολοκλήρου το αφήγημα της κυβέρνησης για την δήθεν προστασία των κακοποιημένων γυναικών. Ο νομός Λάρισας όπου υπηρετούσε η αστυνομικός και δεχόταν ανελέητο ξύλο υποτίθεται ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα επανδρωμένα αστυνομικά τμήματα που προστατεύουν κακοποιημένες γυναίκες.Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν η γυναίκα ζήτησε από το σύζυγό της να πάρουν διαζύγιο προκαλώντας την ακραία αντίδραση του. Ο δράστης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Νεάπολη Λάρισας, και κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας άρχισε να τη βρίζει, έχασε τον έλεγχο και την γρονθοκόπησε με μανία στο πρόσωπο και στην κοιλιά.

Οι γείτονες άκουσαν τον σαματά και τα ουρλιαχτά του θύματος και κάλεσαν την Αστυνομία, με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να συλλαμβάνουν τον δράστη.

Η γυναίκα, βαριά τραυματισμένη και παραμορφωμένη στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση φέροντας βαριά τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα ενώ από τα χτυπήματα έσπασαν ακόμη και τα δόντια της.

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νεφρό και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, κάνουν λόγο για μια έντονη σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Ο επιχειρηματίας φέρεται στο παρελθόν να έχει χειροδικήσει ξανά σε βάρος της συζύγου του και αυτός ήταν ο λόγος που του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να περάσει το »κατώφλι» του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. με πολύ μεγάλη πιθανότητα να τεθεί προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με γείτονες του ζευγαριού που μίλησαν στο edolio5 είπαν ότι ο γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή ισχυριζόταν σε όλους ότι έχει άκρες παντού και δεν τον ακουμπάει κανένας!