Σε αυτά τα "γήπεδα έπαιζε μπάλα" ο Μπαρμπαγιώργης Καρατζαφέρης... αλλά η αχαριστία και η απληστία του τον "κατέστρεψαν" πολιτικά και τώρα "γλύφει" τον Μητσοτάκη! Η π. ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλα, πρόεδρος στο ΔΣ της Ιντρακάτ που αγόρασε λόμπι εφοπλιστών από τον Κόκκαλη... αλλά το κουμάντο θα κάνει ο δικηγόρος Αλέξανδρος Εξάρχου.


Του Άρη Σπίνου

Σας έχουμε νέα για την αγορά της Ιντρακάτ από τους εφοπλιστές όπως ήδη έχει αποκαλύψει το edolio5.

Η Νίκη Τζαβέλλα π. ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ και κολλητή του Κόκκαλη που την είχε επιβάλει στα ψηφοδέλτια του Καρατζαφέρη θα είναι όπως πληροφορείται το edolio5 η νέα πρόεδρος της Ιντρακάτ, με τον Αλέξανδρο Εξάρχου να αναλαμβάνει, όπως αναμενόταν, χρέη αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου. Ουσιαστικά το απόλυτο κουμάντο θα είναι ο δικηγόρος Εξάρχου που είναι άλλωστε και της απολύτου εμπιστοσύνης των εφοπλιστών Μπάκου και Καϋμενάκη που πήραν και το μεγαλύτερο ποσοστό στην κατασκευαστική εταιρεία. 

Ως μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ θα είναι ο πρώην υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου Χάρης Παμπούκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου.

Ένα μικρό "υπουργικό συμβούλιο" που όλα δείχνουν ότι θα μπει δυνατά στα μεγάλα έργα που έρχονται και θα χρηματοδοτηθούν από το ταμείο ανάκαμψης. Πάντως η πλάκα είναι ότι ο φουκαράς ο Καρατζαφέρης βλέπει έναν έναν τους ανθρώπους που πέρασαν από δίπλα του να σκαρφαλώνουν την εξουσία και αυτός να κάθεται τα μεσημέρια μέσα στον ήλιο στο μισογκρεμισμένο κτήριο της Καλλιθέας και να υμνεί τον Μητσοτάκη μπας και τον πάρει τηλέφωνο και τον βάλει σε κανέναν ψηφοδέλτιο. Ο Καρατζαφέρης είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έχει βρεθεί με Off-Shore και κρυμμένο χρήμα και για τον λόγο αυτό άλλωστε καταδικάστηκε αμετάκλητα από την Ελληνική Δικαιοσύνη όπως είχε αποκαλύψει το edolio5 με την υπαρ' αριθμό 7350/2016 απόφαση του εφετείου Αθηνών παρά τα όσα ψευδώς διαδίδει περί αθώωσης.