"Σεισμός" με το δημοσίευμα του edolio5 για τον υπουργό που έδειρε την γυναίκα του! Για να μην κλείσουν "τσάμπα σπίτια" ας κάνουμε την "φωτογραφία" πιο έγχρωμη. Ιδού... ποιος δεν είναι!

Του Άρη Σπίνου

Είπαμε και εμείς να πάμε για μπάνιο την Κυριακή αλλά το e - mail του edolio5 δεν σταμάτησε να αναβοσβήνει. Χιλιάδες μηνύματα για το δημοσίευμα:

Ένα εύκολο QUIZ! Υπουργός (όχι ιδιαίτερα ψηλός) τσάκισε στο ξύλο την μουσικόφιλη γυναίκα του την Παρασκεύη το βράδυ... επειδή τον έπιασε στα πράσα! Διάβασε μήνυμα στο κινητό του από την ερωμένη - τραγουδίστρια που έχει σπιτώσει στα Νότια Προάστια. "Στείλε μου 2.000 ευρώ. Μου τελείωσαν όλα" . Ο κάθε πικραμένος που έχει απωθημένο με τον τάδε ή τον δείνα είδε τον "εχθρό" του ως "πρωταγωνιστή" του δημοσιεύματος και έριξε στα Social Media ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα. Φυσικά ο καθένας αναλαμβάνει και την ποινική ευθύνη. Εμείς καλή κουβέντα για τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν χρωστάμε αφού είναι ένας πολιτικός φαφλατάς που καλύτερο θα είναι για εκείνον να τρώει παρά να μιλάει. Αυτό όμως, μέχρι του σημείου να βλέπουν κάποιοι τον Γεωργιάδη όπως ήδη γράφεται στο διαδίκτυο αναπαράγοντας το δημοσίευμα μας όπως τους βολεύει, αγγίζει τα όρια του παραλογισμού. Προφανώς δεν εννοούμε αυτόν. Μπορείτε να φανταστείτε τον Γεωργιάδη να σηκώνει χέρι σε γυναίκα ; Εμείς πάντως όχι! Ας δώσουμε 2 ακόμα στοιχεία λοιπόν και να κάνουμε την "φωτογραφία πιο έγχρωμη" για τον ποιον αφορά. Ο υπουργός αυτός δεν εκλέγεται στον Νομό Αττικής. Η σύζυγος του έχει σχέση με την μουσική... δια του γαμπρού της! Επίσης η σύζυγος είναι και δικηγόρος. Άμα και τώρα δεν καταλάβατε ποιος είναι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πάντως διαπιστώσαμε ότι η ανθρωποφαγία του διαδικτύου δεν έχει όρια.