Η μεγάλη έρευνα του edolio5 με ονόματα - διευθύνσεις και τηλέφωνα για τα κυκλώματα πορνείας και η "ένοχη σιωπή" της ΕΛ.ΑΣ! Τους έπιασε ο πόνος για την 16χρονη Αμάντα που βρέθηκε φυλακισμένη από σπείρα σωματεμπόρων ενώ αδιαφορούν για τις δεκάδες "Αμάντες" που πουλάνε σώμα και ψυχή χωρίς την θέληση τους.


Του Άρη Σπίνου

Εντοπίστηκε η 16χρονη Αμάντα που είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο. Την εξέδιδε σπείρα - κύκλωμα σωματεμπορίας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να άρπαξε και να εξέδιδε το άτυχο κορίτσι. Πληροφορίες του edolio5 αναφέρουν ότι είχε φτάσει στο σημείο να βάλει «ροζ» αγγελία σε ιστοσελίδα με φωτογραφία της 16χρονης.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για τη συγκεκριμένη αγγελία, προσποιήθηκαν τους πελάτες και έφτασαν στη σύλληψη του σωματέμπορου. Αποτροπιασμό προκαλεί η ύπαρξη ιστοσελίδας με αγγελίες ανήλικων κοριτσιών, ανάμεσά τους η άτυχη Αμάντα. Αρχηγός του κυκλώματος φέρεται ένας άντρας αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη, ενώ το παιδί βρίσκεται πλέον μαζί με ψυχολόγο που το βοηθάει να ξεπεράσει το σοκ. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο όπου κρατούνταν η Αμάντα.

To edolio5 από τον Φεβρουάριο του 2021 με 4 μεγάλα ρεπορτάζ είχε παρουσιάσει, για πρώτη φορά σε Ελληνικό ΜΜΕ όλες τις ιστοσελίδες που προωθούν τα κυκλώματα της πορνείας τις δεκάδες "Αμάντες". Μια μεγάλη Έρευνα με ονόματα και διευθύνσεις. Δεν ενδιαφέρθηκε καμία επίσημη αρχή. Μόνο για κουτσομπολιό επικοινώνησαν με τους συντάκτες του edolio5 5-6 αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.. Όταν ρωτήσαμε γιατί δεν γίνονται οι σχετικές "εκκαθαρίσεις" μας απάντησαν σχεδόν όλοι με μια φωνή ότι... αυτές οι δουλειές θέλουν από πολύ ψηλά εντολή! Να θυμίσουμε πάντως ότι στις 3 Σεπτεμβρίου δικάζετε η πρώτη φουρνιά των επίορκων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. επειδή πουλούσαν προστασία σε αυτά τα κυκλώματα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του!

ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΛΙΟ5! 

(1ο Μέρος) Η έρευνα του edolio5 για τους... "διαδόχους του Μάλαμα" και την προστασία της ΕΛ.ΑΣ. στα κυκλώματα πορνείας! Ο Βούλγαρος "Κώστας", η Ρωσίδα "Εύα", το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας... και το κόμιστρο κάθε 15 μέρες!

(2ο Μέρος) Η έρευνα του edolio5 για τους... "διαδόχους του Μάλαμα" και την προστασία της ΕΛ.ΑΣ. στα κυκλώματα πορνείας! Ο "Τάσος ο φωτογράφος", το διαμέρισμα στα νότια προάστια, η κόκα που πηγαίνει μαζί με τις κοπέλες και οι αόρατες χειροπέδες.

(3ο Μέρος) Η έρευνα του edolio5 για τους... "διαδόχους του Μάλαμα" και την προστασία της ΕΛ.ΑΣ. στα κυκλώματα πορνείας! Η "Larisa" ο "Μίλτος" ο "Μπράβος της Ηλιούπολης", η εταιρεία ερωτικών ταινιών και οι συλλήψεις για τα μάτια του κόσμου!

(4ο Μέρος) Η έρευνα του edolio5 για τους... "διαδόχους του Μάλαμα" και την προστασία της ΕΛ.ΑΣ. στα κυκλώματα πορνείας! Ο Διαμαντής, η σύζυγος Δέσποινα, η Βίλλα στην Αρτέμιδα, το ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού και ο γνωστός δικηγόρος που πολιτεύεται και "καθαρίζει" για όλα.