(2ο Μέρος) Η έρευνα του edolio5 για τους... "διαδόχους του Μάλαμα" και την προστασία της ΕΛ.ΑΣ. στα κυκλώματα πορνείας! Ο "Τάσος ο φωτογράφος", το διαμέρισμα στα νότια προάστια, η κόκα που πηγαίνει μαζί με τις κοπέλες και οι αόρατες χειροπέδες.


Του Άρη Σπίνου 

Συνεχίζουμε  και σήμερα το ρεπορτάζ. Φαίνεται ότι η βαρύγδουπή σύλληψη του εγκεφάλου ενός ακόμη κυκλώματος προώθησης πορνείας που έγινε με φαμφάρες και τυμπανοκρουσίες πριν λίγες εβδομάδες ήταν... για να περνάει η ώρα! Ο Γνωστός φωτογράφος ζει και βασιλεύει και την πορνεία κυριεύει. Με διακριτικό τίτλο magic girls και ιστοσελίδα www.magicgirls.tv έχει δημιουργηθεί μια ακόμη επιχείρηση εμπορίας γυναικών  από τον Α.Ω. ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν όπως προείπαμε  τις διωκτικές αρχές. Σκοπός της επιχείρησης είναι το κλείσιμο των ερωτικών ραντεβού σε οποίον χώρο επιθυμεί ο πελάτης. Στην συγκεκριμένη επιχείρηση απασχολούνται 2-3 τηλεφωνήτριες και 4-5 οδηγοί που μεταφέρουν τις κοπέλες στους πελάτες. Ο Τ.Ω. δηλώνει καλλιτεχνικός φωτογράφος, με την ιδιότητα αυτή αλλά και με τη βοήθεια κάποιον ατόμων αλβανικής καταγωγής προσεγγίζουν διάφορες κοπέλες και τις πείθουν να δουλέψουν γι’αυτον. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της επιχείρησης αυτής είναι ότι όλο το πελατολόγιο τους μαζί με την παραγγελία του ερωτικού συντρόφου οι πελάτες έχουν και την δυνατότητα παραγγελίας ναρκωτικών ουσιών και φυσικά αυτά τους παραδίδονται μαζί με την κοπέλα ,φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο. Ο Τ.Ω. διαθέτει και ένα μεγάλο διαμέρισμα στα νοτιά προάστια (τα στοιχεία του είναι στην διάθεση του edolio5) και συχνά πυκνά διοργανώνει κρυφά πάρτη οργίων με συμμετοχή πολλών πελατών και γυναικών και άφθονο αλκοόλ αλλά και αλκοόλ κέρδη του συγκεκριμένου κυρίου είναι μεγάλα και φυσικά μαύρα. Είναι περιττό να πούμε ότι η ΕΛ.ΑΣ.... δεν ξέρει τίποτα! Όπως μας είπαν το κόστος για να λειτουργεί "νόμιμα" ο ροζ φωτογράφος είναι 1000 την εβδομάδα. Αποδέχτες του ποσού είναι οι διάδοχοι του Μάλαμα που σύντομα θα ασχοληθούμε και με αυτούς.

Σχετικό ρεπορτάζ 

(1ο Μέρος) Η έρευνα του edolio5 για τους... "διαδόχους του Μάλαμα" και την προστασία της ΕΛ.ΑΣ. στα κυκλώματα πορνείας! Ο Βούλγαρος "Κώστας", η Ρωσίδα "Εύα", το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας... και το κόμιστρο κάθε 15 μέρες!