(3ο Μέρος) Η έρευνα του edolio5 για τους... "διαδόχους του Μάλαμα" και την προστασία της ΕΛ.ΑΣ. στα κυκλώματα πορνείας! Η "Larisa" ο "Μίλτος" ο "Μπράβος της Ηλιούπολης", η εταιρεία ερωτικών ταινιών και οι συλλήψεις για τα μάτια του κόσμου!


Του Άρη Σπίνου

Αναρωτιέται κανείς αν η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει ίντερνετ! Ιστοσελίδες με διευθύνσεις και ονόματα που ανεβάζουν οι σωματέμποροι προκειμένου να προωθούν την πραμάτεια τους. Γνωστές σε όλους αλλά όχι στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Με ιστοσελίδες διαφήμισης https://greeceladies.com/en/masaz/381-nirvana - https://greeceladies.com/en/masaz/380-princess -https://greeceladies.com/en/masaz/379-musses, ο Γ.Β. μαζί με τον Ν.Γ. που είχε διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κύκλωμα εκβίασης στα νότια προάστια, και μια κοπέλα από την Μολδαβία με όνομα Larisa, παράνομη σύντροφο του Γ.Β. ,έχουν δημιουργήσει χώρους για την παροχή μασάζ για τα μάτια του κόσμου ενώ στην πραγματικότητα παρέχονται ερωτικές υπηρεσίες.

Τον τελευταίο χρόνο χωρίς καμία απολύτως διακοπή και ενώ έχουν συλληφθεί πολλές φορές οι εργαζόμενες όλοι αυτές οι ιστοσελίδες δουλεύουν ασταμάτητα προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους τεράστια ποσά. 

Με διακριτικό τίτλο dream girls kai ιστοσελίδα https://dreamgirls.gr/ έχει δημιουργηθεί μια ακόμα επιχείρηση προώθησης στην πορνεία. Μια Ελληνίδα με το ψευδώνυμο Μαρία και ο Μ.Χ. με τηλέφωνο 69****422, δυο βουλγάρικης καταγωγής άτομα ο Τεο και η Ίννα με τηλέφωνο 6980662*** έχουν δημιουργήσει εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών στην ταινιών στην Ρουμανία. Στην Ελλάδα έχουν δημιουργήσει εάν καλοστημένο κύκλωμα πορνείας γυναικών και συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας διαφορά ξενοδοχεία και έχοντας κλεισμένα αρκετά δωμάτια με σκοπό την διαμονή των γυναικών που φέρνουν από Ρωσία και Ουκρανία. Πολλές φορές  στα τηλεφωνήματα των πελατών απαντάει η ιδιά η Μαρία αλλά και άλλες τηλεφωνήτριες που εργάζονται γι’ αυτό το σκοπό για τους πελάτες που ζητούν ερωτική συνεύρεση στον χώρο τος υπάρχουν και οδηγοί που μεταφέρουν τις κοπέλες και παίρνουν τα χρήματα τα οποία παραδίδουν στην Μαρία . Ο Μ.Χ. μαζεύει όλα τα χρήματα από τα ραντεβού των γυναικών από τα ξενοδοχεία και στη συνέχεια παραδίδει και αυτός στην Μαρία. Το ζευγάρι Τεό και Ίννα έχουν σημαντικό ρολό στο κύκλωμα αφού ψαρεύουν από το ιντερνέτ κοπέλες για ερωτικές ταινίες και τις βάζουν να υπογράψουν συμβόλαια για αποκλειστική συνεργασία με το γραφείο dream girls καθώς και με την εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών στην παραγωγής συμβόλαια προβλέπουν μεγάλες οικονομικές ρήτρες αν κάποια κοπέλα παραβεί τους ορούς αυτών. Τους καλοκαιρινούς μήνες οι παραπάνω δραστηριοποιούνται και στα νησιά της Μυκόνου και όπως διατυμπανίζουν δεξιά και αριστερά όλα αυτά με την εύνοια της ελληνικής αστυνομίας που τους πληρώνουν κατά τα λεγόμενα τους πάντα. Λένε αλήθεια ή ψέματα; 

Σχετικό ρεπορτάζ 

(1ο Μέρος) Η έρευνα του edolio5 για τους... "διαδόχους του Μάλαμα" και την προστασία της ΕΛ.ΑΣ. στα κυκλώματα πορνείας! Ο Βούλγαρος "Κώστας", η Ρωσίδα "Εύα", το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας... και το κόμιστρο κάθε 15 μέρες!

(2ο Μέρος) Η έρευνα του edolio5 για τους... "διαδόχους του Μάλαμα" και την προστασία της ΕΛ.ΑΣ. στα κυκλώματα πορνείας! Ο "Τάσος ο φωτογράφος", το διαμέρισμα στα νότια προάστια, η κόκα που πηγαίνει μαζί με τις κοπέλες και οι αόρατες χειροπέδες.