Τρίτη, Ιουλίου 06, 2021

Τα παραμύθια του Αμερικάνου πρέσβη για επενδύσεις... από τον Θείο Σαμ! Οι 4 φρεγάτες, τα ναυπηγεία και η παράταση του διαγωνισμού επειδή έτσι ήθελε... η "μεγαλόχαρη" πρεσβεία.


Του Άρη Σπίνου

Βαρεθήκαμε να μετράμε Αμερικάνους επενδυτές! Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται σχετικά με την υπόθεση με τα Ναυπηγεία και της ιδιωτικοποίησης τους, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Είναι γεγονός πως ο Αμερικανός πρέσβης στην υπόθεση των Ναυπηγείων έχει κάνει επαναλαμβανόμενες παρεμβάσεις... μέχρι σκανδάλου 

Οι πληροφορίες του edolio5 λένε ότι μετά από απαίτηση του Τζέφρι Πάιατ, δόθηκε η περίφημη παράταση του διαγωνισμού, προκειμένου να εμφανιστεί ενδιαφέρον Αμερικάνου επενδυτή!

ο  Πάιατ , όλο για επενδυτές μιλάει και προσέλκυση Αμερικανών επενδυτών υπόσχεται.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως Αμερικανό επενδυτή δεν έχουμε δει ούτε με το κιάλι!

Μόνο η Mohegan εμφανίστηκε στο καζίνο του Ελληνικού, κι αυτή αποδείχτηκε άφραγκη!

Τέταρτον, η προμήθεια των 4 φρεγατών θα πάει στους Αμερικανούς, πρόκειται για τελειωμένες καταστάσεις όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα στο edolio5.

Στην προμήθεια των φρεγατών τα εκδοτικά και άλλα συμφέροντα που πίεζαν για τις γαλλικές φρεγάτες έφαγαν οριστικά τα μούτρα τους και είναι πολύ πιθανόν, ορισμένοι έχουν ήδη ξεκινήσει από τα ΜΜΕ που ελέγχουν, να ρίχνουν προειδοποιητικές βολές κριτικής στην κυβέρνηση. Εδώ μπορούμε και γράφουμε μόνο την Αλήθεια.