Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024

Ο έπαινος του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη! Η καταψήφιση του ειδικού χωροταξικού νομοσχέδιού για τον τουρισμό από το περιφερειακό συμβούλιο και οι βαριές αιχμές για τον τέως γαλάζιο στρατηγό Στεφανή που στηρίζει η ΝΔ.


edolio5 team

Το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό μαζί με την οικεία Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού. Ποιος είδε τον Εμφιετζόγλου και δεν τον φοβήθηκε!


Με δημόσια δήλωση του στο X ο πρόεδρος των «Πατριωτών» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου συνεχάρει τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για την καταψήφιση του νομοσχεδίου και εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της κυβέρνησης αλλά και του περιφερειακού συμβούλου που υποστηρίχθηκε από την Νέα Δημοκρατία στρατηγού Στεφανή.

«Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ – ΝΤΡΟΠΗ !

Συγχαίρω το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου και τον Πατριώτη Περιφερειάρχη Καθηγητή κ. Μουτζούρη που καταψήφισαν το Εθνοπροδοτικό Νομοσχέδιο Σκυλακάκη – γράφε Μητσοτάκη - «Νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό».

Είναι απίστευτο Ελληνική Κυβέρνηση να προσπαθεί ύπουλα να γκριζάρει το Αιγαίο και να κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό, ήτοι να προδίδει την Πατρίδα στους Τούρκους ! Αλγεινή εντύπωση επροκάλεσε η στάση του τέως Α/ΓΕΕΘΑ που το… υπερψήφισε !

Στρατηγέ, έτσι εύκολα πουλάς την Πατρίδα σου για να γίνεις αρεστός στον Μητσοτάκη ;

ΝΤΡΟΠΗ !!!

Υ.Γ. 1: Για να καλύψεις τις προδοσίες σου Μητσοτάκη κάλεσες και τους τ. πρωθυπουργούς στο party σου ; Εξυπνάδες, βρώμικες ; Δεν πιστεύω να… μασήσουν ! Υ.Γ. 2: Υπάρχει Δικαιοσύνη ; Και τί κάνει μπροστά σε τέτοιες προδοσίες ;»




ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !