Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2024

Ο απατεώνας «χρηματιστής» από τα Γιάννενα και ο κολλητός εισαγγελέας! Καταδικάστηκε σε 9 χρόνια κάθειρξη αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Έχει «φάει» 10 εκατ. ευρώ από αθλητές με δόλωμα την ερωμένη του που ήταν και ερωμένη παράγοντα ΠΑΕ. Η λίστα με τα θύματα.


edolio5 team

Σας είχα ενημερώσει από τις 4 Σεπτεμβρίου για το «μπουμπούκι» χρηματιστή που καταδικάστηκε σε 9 χρόνια κάθειρξη αλλά οι δικαστές αποφάσισαν να μείνει εκτός φυλακής με εγγύηση 30.000 ευρώ μέχρι το Εφετείο. Η υπόθεση όμως έχει ζουμί και σήμερα πάμε σε λεπτομέρειες.

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ. Εκτός από ιδιώτες είχε έφεση και σε γνωστούς αθλητές! Ανάμεσα τους ήταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά και ο διάσημος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και άλλοτε προπονητής της Eθνικής ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης. 

Στα θύματά του συγκαταλέγεται και η καλλονή Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, που την περίοδο δράσης του μεγαλοαπατεώνα ζούσε στην Ελλάδα, παντρεμένη με τον πρώην σταρ του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» κατάφερνε να «δαγκώνει» τα θύματά του με «δόλωμα» την ερωμένη του, που ήταν ιδιαιτέρα αλλά και ερωμένη σε κορυφαίο στέλεχος κορυφαίας ΠΑΕ! 

Πριν από λίγες ημέρες, όπως σας έχω ενημερώσει από τις 4 Σεπτεμβρίου, ο 65χρονος καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών σε κάθειρξη εννέα ετών, αλλά με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ.

 Θύμα του ήταν και ο Θανάσης Κωστούλας, πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Ολυμπιακού Βόλου, απ’ τον οποίο ο «χρηματιστής» έφαγε 500.000 ευρώ. Καταδικαστική ήταν η απόφαση και για τη «λεγάμενη», που «εισέπραξε» από το δικαστήριο τρία έτη κάθειρξης, αλλά με αναστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 κολλητός φίλος του απατεώνα χρηματιστή είναι ένας εισαγγελέας Εφετών εν ενεργεία! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ήταν ενήμερος για την δράση του ανθρώπου που έπαιζε μπιρίμπα μαζί του κάθε εβδομάδα. Αν παίζει και τώρα όμως, ε τότε είναι επιλήψιμο.

Ο επιτήδειος, κατά την οικονομική κρίση και την περίοδο 2009-2011, υπό τον φόβο του κουρέματος καταθέσεων, εκμεταλλευόταν τα θύματά του τάζοντας… λαγούς με πετραχήλια σε μεγαλόπνοες επενδύσεις. Έτσι εξαπάτησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, με «βιτρίνα» γραφείο που είχε ανοίξει στο Λονδίνο. Για την υπόθεση Κωστούλα, στον κατηγορούμενο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ενώ στη συγκατηγορούμενη συνεργό του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς. 

Ο μεγαλοαπατεώνας, μάλιστα, δεν δίσταζε να παγιδεύει τα θύματά του και με την ιδιότητα του προέδρου συλλόγου αντισφαίρισης στα Ιωάννινα! Στην Αθήνα όμως είχε και τη βοήθεια του «δολώματος» με τις γόβες και τα τακούνια, ενώ είχε απλώσει τα δίχτυα του και στην εγχώρια showbiz, καθώς φέρεται ότι έχει εξαπατήσει και τη δημοφιλή ηθοποιό Κατερίνα Λέχου με την πρόφαση ότι θα επένδυε χρήματά της σε διεθνή χρηματιστήρια. 

Ο ίδιος κυκλοφορούσε πάντα με πολυτελή αυτοκίνητα, έλεγε πως είναι φίλος της Ελένης Πετρουλάκη και ήταν ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας, ενώ έδινε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες, ειδικά στα ρολόγια, στα οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !