Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2024

Αυτή είναι η εστεμμένη των Playmate και η σύλληψη! Κρυβόταν με τα παιδιά της σε Airbnb στο κέντρο της Αθήνας για να μην τα βρει ο πρώην σύζυγος της που είχε την δικαστική επιμέλεια της ανατροφής τους. Το άσχημο παρελθόν που είχε και ο λόγος που η δικαιοσύνη την απομόνωσε.


edolio5 team

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (28/9) πρώην playmate που κρυβόταν μαζί με τα παιδιά της σε Airbnb στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρώην σύζυγος της, έχει κερδίσει την απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους εξαιτίας του άσχημου παρελθόντος που είχε η βασίλισσα των καλλιστείων.

Τα προσωπικά δεδομένα της δεν μπορούν να αναφερθούν στο edolio5 (τα οποία γνωρίζουμε) αλλά το δικαστήριο έκρινε ότι με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να μεγαλώσει τα ανήλικα παιδιά της. 

Ωστόσο, το μοντέλο παραβίασε την απόφαση με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων την εντόπισαν σε διαμέρισμα Airbnb στην Αθήνα όπου κρυβόταν μαζί με τα παιδιά της.

Μάλιστα, η εν λόγω απόφαση, έλεγε πως η επιμέλεια των παιδιών περνά αποκλειστικά στον πατέρα και δύναται εκείνος να τα πάρει στο εξωτερικό, όπου και διαμένει μόνιμα.

Το πρώην μοντέλο κρυβόταν επί 10 ημέρες αφού είχε φύγει από το σπίτι μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά και είχε μισθώσει διαμέρισμα στην Αθήνα.




Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και με την βοήθεια και του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφεραν οι αστυνομικοί να την εντοπίσουν μέσω ηλεκτρονικών ιχνών των εφαρμογών, του στίγματος αλλά και των πλατφορμών ενοικίασης διαμερισμάτων.

Η πρώην εστεμμένη κρατείται στην ΓΑΔΑ, στον 8ο όροφο, στο Τμήμα Ανηλίκων, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τα παιδιά έχουν παραδοθεί στον πατέρα τους, ο οποίος έχει και την αποκλειστική επιμέλεια.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !