Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2024

Στο παρά - πέντε χάλασε το deal αγοράς καναλιού από τον Μελλισανίδη! Τα χρέη που βρήκε στο High TV και οι απαιτήσεις των άγνωστων μικρομετόχων που είδαν τον «φορτωμένο τίγρη» να τους χτυπάει την πόρτα με τροχήλατες βαλίτσες.


Του ειδικού συνεργάτη

Όχι να το παινευτώ αλλά η αφεντιά μου πρώτη σας είχε ενημερώσει για την αγορά από τον Δημήτρη Μελλισανίδη ενός μικρού περιφερειακού σταθμού προκειμένου να το ονομάσει «Ναυτεμπορική Tv». Σήμερα όμως έχω νέα... άλλα!

Ματαιώθηκε η εξαγορά του High TV περιφερειακού καναλιού ιδιοκτησίας μιας πλειάδας μετόχων με κυρίαρχους (25%) τον δημοσιογράφο Κώστα Χούντα και τον Βασίλη Καράμπελα, αλλά και άλλους εταίρους όπως η Γεωργία Καραφώτη (12,5%), ο Σωτήρης Καραφώτης (10,6%) και η Ειρήνη Καραφώτη (10%).

Ενώ η πρώτη επαφή είχε κάνει λόγο για καταβολή 3,7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση της άδειας και των  εγκαταστάσεων - πρόκειται για μια 3οροφη ιδιόκτητη πολυκατοικία στην οδό Λιοσίων - στη συνέχεια μικρομέτοχοι της εταιρείας που όπως αναφέρουν πληροφορίες μου ανήκουν μοιράστηκαν ζεστό χρήμα από τον «Τίγρη» και απαίτησαν μεγαλύτερο μερίδιο εξοργίζοντας τον απεσταλμένο του Δ. Μελισσανίδη και διευθυντή του «Ναυτεμπορική TV», Λάμπη Ταγματάρχη.

Κουβέντιαζε και άκρη δεν έβγαζε! Κάποιοι μας είπαν μάλιστα όπως κάποια παιδιά που παίρνουν μεροκάματο από το μαγαζί αυτό έβαζαν τρικλοποδιές στην αγοροπωλησία γιατί θα έμεναν άνεργα. Το πρωί κάνουν τους παρουσιαστές, το βράδυ τους τραγουδιστές στην επαρχεία και γελάει ο κόσμος.

Το χειρότερο είναι ότι η ιδιοκτησία του καναλιού ενώ είχε πει ότι δεν έχει χρέη προς τρίτους στην πορεία έσκασαν ασφαλιστικές εισφορές που δεν έχουν πληρωθεί εκ μέρους του επίδοξου αγοραστή. Το πουλάκι μας είπε ότι ο Μελλισανίδης έδωσε εντολή να σταματήσει κάθε κουβέντα και να κοπούν και οι καφέδες που κεράστηκαν στις συναντήσεις.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !