Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2024

Ο τρελός και καυτός έρωτας 2 ανθρώπων του Μαξίμου του ιδίου φύλου! Κοιτάει τα μάτια ο ένας του άλλου και λιώνουν από πόθο προσπαθώντας να βρουν τρόπο να διακόψουν τον συμβατικό έγγαμο νόμιμο βίο που ζουν με τις 2 γυναίκες τους.


Του ειδικού συνεργάτη

Σιγά - σιγά επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό σε τούτη την ριμάδα την κοινωνία προβλέπω ότι σύντομα θα έχουμε πρωτοσέλιδα με τον μεγάλο έρωτα των 2 του ιδίου φύλλου.

Όπως θα έχετε αντιληφθεί είμαι υπέρ του να κάνει ο καθένας ότι του αρέσει αφού δεν ενοχλεί τον άλλον.

Η ψήφιση του νόμου που έδωσε τη δυνατότητα στα ομόφυλα ζευγάρια να φτιάξουν το σπιτικό τους, φαίνεται ότι απελευθέρωσε και κάτι άλλες δυνάμεις, που επί χρόνια ζούσαν με την καταπίεση της απαγόρευσης, του να ζουν μαζί δύο ομόφυλοι.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή η οποία ποτέ δεν μου έχει πει ψέματα, εν ενεργεία κυβερνητικό στέλεχος, ζει τον έρωτά του, με πρόσωπο ιδίου φύλου. Όσοι μάλιστα γνωρίζουν λεπτομέρειες επί του συγκεκριμένου θέματος, κάνουν λόγο για έναν σφοδρό έρωτα, που έχει τυφλώσει τα δύο πρόσωπα. "

Αν κατάλαβα καλά, το σφόδρα ερωτευμένο ζεύγος το συνδέει κάτι κοινό, που δεν είναι άλλο, από τον ενεργό γάμο. Για να σας το κάνω πιο λιανά, και οι δύο είναι παντρεμένοι με γυναίκες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !