Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2024

Στην σουίτα του Δημήτρη Μελλισανίδη ο «Παναθηναϊκάκιας»! Καλεσμένος του «τίγρη» ήταν ο π. εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος για να δουν αγκαλιά το Ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟ. Η 15ετης φίλια των 2 ανδρών και η φιλοδοξία να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ που ναυάγησε με κουμπάρο τον κύριο Γιάννη.


edolio5 team

Για όσους δεν το ξέρουν να τους πούμε ότι ο Δημήτρης Μελλισανίδης είναι ιδιαίτερα προληπτικός όταν παρακολουθεί τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας και θέλει πάντα δίπλα του να έχει γουρλήδες. 


Η ΑΕΚ πήρε το πρώτο «αθηναϊκό» ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0) και σκαρφάλωσε –μόνη πρώτη- στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Όπερ σημαίνει ότι ο Ισίδωρος Ντογιάκος δεν μπόρεσε να φέρει «γούρι» στην αγαπημένη του ομάδα, με την παρουσία-έκπληξη στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά έφερε γούρι στον φίλο του Δημήτρη.

Δηλωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Ο περίφημος «ψηλός Παναθηναϊκάκιας» όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί κωδικοποιημένα ο τέως πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμάρας όταν του έσττελνε με ταχυδρόμους διάφορα μηνύματα.

Πως βρέθηκε λοιπόν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ σε μια τέτοια sold out αναμέτρηση όπου προφανώς και δεν υπάρχει χώρος για «φιλοξενούμενους»; Μα φυσικά σαν προσκεκλημένος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Γιατί μπορεί να παραχώρησε στον Μάριο Ηλιόπουλο τα «κλειδιά» της ΠΑΕ, κράτησε όμως μια σουίτα στα επίσημα του γηπέδου για λογαριασμό του.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα αποθανάτισε τον Ισίδωρο Ντογιάκο να κάθεται μια σειρά «κάτω» από τον «τέως» της Ένωσης. Τον «αδερφό» του όπως συνηθίζει να τον αποκαλεί τα τελευταία 15 χρόνια όταν η σχέση τους άλλαξε «διαβάθμιση». Αυτό που λέμε «κολλητοί».

Είναι γνωστή η φιλία των δύο ανδρών. Και μάλιστα το καλοκαίρι ο στενός συνεργάτης του Μελισσανίδη, Γιάννης Παπαδόπουλος πριν τις εκλογές της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβαλε στο τραπέζι το όνομα του Ισίδωρου Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ.

Είχε ακουστεί μάλιστα εκείνη την εποχή πως ανάμεσα σε άλλα έλαβε χώρα και ένα ραντεβού του πρώην Εισαγγελέα με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, να υποστηρίξει την συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Τελικά όμως έμειναν όλα στα λόγια μιας και πολύ σύντομα άπαντες κατάλαβαν ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης παίζει… χωρίς αντίπαλο στη σχετική διαδικασία και δεν σχηματίστηκε καν κάποιο αντίπαλο «ψηφοδέλτιο».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !