Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2024

Γαλάτω Αλεξανδράκη! Η γυναίκα της «διπλανής πόρτας» που καταξιώθηκε με 51.414 ψήφους για την εργατικότητα και την ταπεινότητα της. Η ευρωβουλευτής της «Ελληνικής Λύσης - Κυριάκος Βελόπουλος» δίπλα στον Μανώλη Φράγκο θα δώσει την μάχη της στις Βρυξέλλες.


edolio5 team

Για όσους δεν γνωρίζουν έμειναν έκπληκτοι με την εκλογή της στην ευρωβουλή. Για όσους την γνωρίζουν όμως μιλούν για ένα ακούραστο στέλεχος της Ελληνικής Λύσης που όργωνε όχι μόνο τον νομό Έβρου όπου βρίσκεται η κυρία επαγγελματική της ιδιότητα ως κτηνοτρόφος, αλλά και κάθε άλλη περιοχή που την έστελνε η Ελληνική Λύση σε περιοδείες και διάφορες δράσεις.

Μακριά από προβολείς δημοσιότητας, ακούραστα και με θυσία της επαγγελματικής της δραστηριότητας η Γαλάτω Αλεξανδράκη δήλωνε παρούσα ως στρατιώτης χωρίς να διαλέγει χαράκωμα για να πολεμήσει σε οποιαδήποτε εκλογική μάχη.

Η εκλογή της πλέον έχει αγκαλιαστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 από χιλιάδες μέλη της Ελληνικής Λύσης από όλη την Ελλάδα, που τηλεφωνούν στα γραφεία του κόμματος και επιβραβεύουν την «γυναίκα» της διπλανής πόρτας που απέδειξε ότι χωρίς χορηγούς και χωρίς να είναι προβεβλημένο στέλεχος, όπως συμβαίνει σε άλλα κόμματα, κατάφερε να εκλεγεί με 51.414 σταυρούς από όλη την Ελλάδα, ανοίγοντας τον δρόμο και σε άλλους πολιτευτές προκειμένου να έχουν την ίδια εκλογική επιτυχία.
 
Όπως μαθαίνουμε τι ώρες αυτές η Γαλάτω Αλεξνδράκη τακτοποιεί τις επαγγελματικές της εκκρεμότητες προκειμένου να διαθέσει τον εαυτό της εξ ολοκλήρου στα νέα καθήκοντα της στην Ευρωβουλή δίπλα στον εμπειρότατο Μανώλη Φράγκο που θα αποτελούν πλέον το Ελληνικό πατριωτικό δίδυμο στην καρδιά της Ευρώπης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !