Τρίτη, Ιουνίου 11, 2024

Πολλά τα λεφτά της «παρέας» του Nolita που αγοράζει τον Ατρόμητο Περιστερίου! Η συμφωνία του πετρελαία της ΕΤΕΚΑ Γιώργου Σπανού με τον Στασινόπουλο και την εγγύηση του μικροεφοπλιστή Γιώργου Σταμούλα που έχει την ναυτιλιακή εταιρεία «Westport Bulkers».


Του ειδικού συνεργάτη

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Πάμε στο ζουμί! Πήγα προχθές στο Nolita του Ψυχικού και έμαθα τα όμορφα νέα για την παρέα που τρώει και πίνει μαζί.Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο Γιώργος Σπανός της ΕΤΕΚΑ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον επιχειρηματία Δήμο Στασινόπουλο, κύριο μέτοχο της ομάδας μπάσκετ της ομάδας του Αμαρουσίου, που θα έχει στο πλευρό του και τον εφοπλιστή Γιώργο Σταμούλα.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει ουσιαστικά τα χέρια και μένει να επιβεβαιωθεί αυτό με την οριστική συμφωνία και τις υπογραφές τις επόμενες μέρες. 

Σε ό,τι αφορά το επιχειρηματικό προφίλ των δύο εν δυνάμει νέων ιδιοκτητών της ομάδας του Περιστερίου, ο Δήμος Στασινόπουλος έχει δραστηριότητες στην εστίαση, σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθώς και στο real estate. Από την άλλη πλευρά ο ο Γιώργος Σταμούλας είναι εφοπλιστής και επικεφαλής της εταιρείας «Westport Bulkers».

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ότι το οικονομικό εγχείρημα για τα μεγέθη του Στασινόπουλου είναι μεγάλο και τα λεφτά που απαιτούνται είναι πολλά. Ο άνθρωπος για να μπαίνει μπροστά και να αγοράζει τέτοιο μαγαζί σημαίνει ότι οι καφέδες, τα σουβλάκια και οι πορτοκαλάδες έχουν καλό κέρδος. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !