Με πλαστή σφραγίδα του ΚΕΠ και ανύπαρκτο υπάλληλο που υπογράφει η «συγνώμη» του 16χρονου στον Πάτερ Αντώνιο! Οι μεθοδεύσεις μιας άγνωστης (;) σπείρας παραδικαστικού για να πέσει στα μαλακά ο κατηγορούμενος για ασέλγεια ανηλίκων Ιερέας.


edolio5 team

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έρχεται στο φως της δημοσιότητας καθώς η σφραγίδα επικύρωσης της επιστολής ανασκευής του 16χρονου είναι πλαστή, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Δημήτρης Δεληγιάννης.

Μάλιστα ανύπαρκτος είναι και ο υπάλληλος ο οποίος φέρεται να υπέγραψε την επιστολή ανασκευής, 
Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως φαίνεται στην αστυνομική της ταυτότητα.

Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ κι συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», είπε ο αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων.

Να θυμίσουμε πως υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο ένας εκ των νεαρών που κατηγορεί τον Πατέρα Αντώνιο ανασκεύασε τα όσα είπε, ωστόσο ο δικηγόρος του αλλά και η μητέρα του το διέψευσαν άμεσα.

Είναι προφανές ότι με όλα αυτά η θέση του κατηγορουμένου Ιερέα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αφού η επιστολή αυτή αποτελεί μέρος της δικογραφίας Ποιοι την υπέγραψαν, την πλαστογράφησαν και προσπάθησαν να ξεγελάσουν την δικαιοσύνη ;

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !