Σοβαρότητα μηδέν και όποιος πιστέψει από τους αδαείς! Η Attica Bank διαφημίζει ως ετήσια κέρδη όσα βγάζει η Δήμητρα Κατσαφάδου με τα La Vie En Rose που κάνουν τις κυρίες πιο όμορφες. Η φιλόδοξη Ελένη Βρεττού που χτίζει την αγιογραφία της, οι σκελετοί του παρελθόντος και οι πρόθυμοι Μπάκος - Καϋμενάκης που πρόλαβαν το «κανόνι» της τράπεζας (με αντάλλαγμα;) να μην σκάσει προεκλογικά στην αυλή του Μαξίμου η χρεοκοπία και κλαίνε τα λεφτά τους οι ιδιώτες καταθέτες.


Του ειδικού συνεργάτη

Την δήθεν ανάκαμψη της Attica Bank παρουσιάζουν τα ΜΜΕ χωρίς όμως να αντιλαμβάνονται ότι και ο πιο αδαής παίρνει χαμπάρι πως αυτά τα ρεπορτάζ αυτογελοιοποιούν το ίδιο το γεγονός !

Η Τράπεζα παρουσίασε στο εννεάμηνο κέρδη 17 εκατ. ευρώ προ φόρων! Μια καφετέρια στο Κολωνάκι είναι πολύ πιθανόν να έχει κερδίσει πολύ περισσότερα. Όπως έδειξαν οι φετινές οικονομικές καταστάσεις της Δήμητρας Κατσαφάδου με τα La vie en rose του χρόνου θα έχει σχεδόν τα ίδια κέρδη με την τράπεζα. Αλίμονο αν τα νούμερα αυτά καθιστούν μια τράπεζα μαγνήτη για να κερδίζει καταθέτες και να αποτελέσει πυλώνα χρηματοδότησης μικρών ή μεγάλων επιχειρήσεων.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Attica Bank Ελένη Βρεττού , ιδιαίτερα φιλόδοξη, μπορεί να ικανοποιείται από τα πληρωμένα δημοσιεύματα που διαφημίζουν τις ικανότητες της και χτίζουν αγιογραφίες για το πόσο μεγάλη και τρανή είναι αλλά οι έχοντες γνώση της αγοράς δεν τσιμπάνε από τέτοια «ρεπορτάζ». Ο καθένας και η κάθε μια έχει αφήσει αποτύπωμα στην τραπεζική αγορά που αποτελεί το μοναδικό κριτήριο ζυγίσματος των ικανοτήτων του.

Όσοι γνωρίζουν μας περιγράφουν με ενδιαφέρον στο edolio5 ένα παρασκήνιο που έλαβε χώρα πριν από δυο, τρεις μήνες, και πριν από την απόφαση της Thrivest των Μπάκου, Καϋμενάκη, Εξάρχου να συμμετάσχουν στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής. Τότε που κυβέρνηση και Τράπεζα της Ελλάδος, δηλαδή Μητσοτάκης και Στουρνάρας αντίστοιχα, αναζητούσαν εναγωνίως λύση για να μη «σκάσει» προεκλογικά μια ελληνική τράπεζα. Κι όταν λέμε αναζητούσαν λύση, αναφερόμαστε σε ιδιώτη επενδυτή. Βρέθηκαν τελικά οι Αϊ Βασίληδες Μπάκος και Καϋμενάκης αφού έφαγαν το δούλεμα της αρκούδας από το Μαξίμου. Οι σκελετοί που κρύβει η Attica Bank θα φανούν αργότερα όταν οι ίδιοι καταλάβουν ότι δεν ανακατεύεσαι με μια δουλειά που δεν ξέρεις εκτός και αν έχεις μεθοδεύσει άλλες ταμειακές εισροές για να διευκολύνεις το μέλλον και το παρόν της κύριας δουλειάς σου που είναι τα πετρέλαια.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !