Όταν μια κατάθεση στην δικαιοσύνη μιλάει από μόνη της! Το Colpo Grosso» του δήμαρχου Αλίμου που στήνει «αντίπαλο» ψηφοδέλτιο με την πιο στενή συνεργάτιδα του. Ο ρόλος της «μπροστινής» Σιμητροπούλου ως υποψήφια Δήμαρχος που εκθειάζει (!) τον Ανδρέα Κονδύλη ενώπιον των δικαστηρίων. Από τα τηλεπαιχνίδια και το «κυνηγητό» του edolio5 ως μάρτυρας κατηγορίας σε έναν άλλο ρόλο. Χθες ισχυριζόταν ότι ο δήμαρχος Αλίμου ήταν «έντιμος - ηθικός, με μεγάλο έργο και με διάθεση προσφοράς για την πόλη του» και σήμερα «πρέπει να παραιτηθεί».


edolio5 team

Για τους κατοικούντες στον Άλιμο τα πράγματα είναι απλά και κατανοητά! Με την κυρία Αναστασία Σιμητροπούλου το edolio5 έχει ξανά ασχοληθεί. Η Ελλάδα την γνώρισε ως παίκτρια στο τηλεπαιχνίδι «Τραπεζίτης». Ήταν αυτή που έτρεχε στα δικαστήρια ως μάρτυρας υπεράσπισης του δημάρχου όταν η δικαιοσύνη, ύστερα από ρεπορτάζ του edolio5, τον καλούσε να απολογηθεί ως ύποπτος για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας σχετικά με την μεγάλη εισαγγελική έρευνα που αφορά την αγορά πινάκων. Η Σιμητροπούλου ως η εκλεκτή του δημάρχου χωρίς να έχει ιδέα για την υπόθεση έτρεχε πρόθυμη ως μάρτυρας κατηγορίας κατά του Άρη Σπίνου που είχε κάνει τα σχετικά ρεπορτάζ. Πρόθυμη σε ότι της έλεγε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης. Διαβάστε απόσπασμα από την κατάθεση που έδωσε στις 26 Οκτωβρίου 2020 όταν εξετάστηκε ως μάρτυρας για την υπόθεση αυτή.

«Είμαι δικηγόρος - αντιδήμαρχος του Δήμου Αλίμου από το 2014 έως σήμερα. Τον εγκαλούντα δήμαρχο τον γνωρίζω πολύ καλά. Η διαδρομή του διακρίνεται από εντιμότητα, ηθική και κυρίως από διάθεση προσφοράς και δημιουργίας στην πόλη του και για αυτό έχει κάνει τόσο μεγάλο έργο.» Αυτός ο ύμνος εκ μέρους της δεν ήταν πριν 20 χρόνια αλλά πριν 3. Με απλά λόγια σημαίνει πως η κυρία Σιμητροπούλου ή έλεγε ψέματα ή θεωρεί ότι ο δήμαρχος έχει κάνει έργο «με όσα τον στολίζει» και συνεπώς πρέπει να εξηγήσει γιατί σήμερα τον κατηγορεί και διεκδικεί το αξίωμα του.

 Οι φιλοδοξίες της όμως δεν τελείωναν στην υπερασπιστική της διάθεση απέναντι του αφού ανέλαβε και τον ρόλο της αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου στο ΠΑΣΟΚ μόλις ανέλαβε ο Ανδρουλάκης. Η ίδια από εκείνη την στιγμή διαλαλούσε ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στον Νότιο Τομέα. Μια νύχτα, λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στο ΠΑΣΟΚ εγκατέλειψε το πόστο της και ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια Βουλευτής αλλά υποψήφια Δήμαρχος στον Άλιμο. Ότι νάνε έτσι για να λέμε. Η «αδυναμία» όμως της Σιμητροπούλου για τον δήμαρχο παρέμεινε και παραμένει μεγάλη! Εξ άλλου τα καλά λόγια που έχει πει «δεν μαζεύονται εύκολα». Σήμερα δεξιά και αριστερά με γενικολογίες και αόριστες κουβέντες για μια «χρηστή διοίκηση» που χρειάζεται ο δήμος προσπαθεί να μαζέψει ψήφους για τον εαυτό της. Οι καταγγελίες για σκάνδαλα που ταλανίζουν τον δήμο Αλίμου και ήδη βρίσκονται στο ΣΔΟΕ και στην εισαγγελία για έλεγχο φαίνεται ότι δεν είχαν γίνει γνωστά στην φιλόδοξη Αναστασία όταν ήταν αντιδήμαρχος επί 2 4ετιες. Κατά περίεργο τρόπο όπως μαθαίνουμε το ψηφοδέλτιο που «στήνει» αποτελείται στην συντριπτική του πλειοψηφία από ανθρώπους του Κονδύλη. Με αποκορύφωμα αυτής της απόδειξης τον π. πρόεδρο των εργαζομένων Δημήτρη Γεωργακόπουλο που αποτελεί τον άνθρωπο κλειδί για όλες τις δουλειές του δημάρχου. Μάθαμε μάλιστα ότι ήταν τόσο εξόφθαλμη η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο που η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες αναγκάστηκε να τον «κόψει». Μας πήρανε χαμπάρι λέει ο θυμόσοφος λαός μας!


Σε μια εκδήλωση παρουσίαση του ψηφοδελτίου της την Πέμπτη 29 Ιουνίου η Σιμητροπούλου είχε δίπλα της αρκετούς από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Δεν καταλάβαινε κανείς ως 3ος παρατηρητής όταν τους έβλεπε αν στο βήμα θα ανέβει ο Κονδύλης ή η ίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο συνδυασμός Σιμητροπούλου είναι ένα δημοτικό «παραμάγαζο» του Κονδύλη προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές προς άλλους συνδυασμούς και μετά τις εκλογές όσοι έχουν εκλεγεί να «ξεφορτωθούν» στην αυλή του. Πολιτικά κόλπα του 1930!


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !