Με εντολή Μεγάλου η τράπεζα Πειραιώς «εξαφάνισε» από τα ΜΜΕ την δολοφονία στο λιμάνι που έκαναν στελέχη του πλοίου της Attica Group! Το πάρε - δώσε με την διαφημιστική εταιρεία και η σιωπή των «ανεξάρτητων» δημοσιογράφων για να μην χάσουν το «μαύρο» μηνιάτικο.


Του ειδικού συνεργάτη

Αν απορείτε γιατί τα κανάλια και όλα τα ΜΜΕ δεν κάνουν καμία αναφορά πλέον στην εν ψυχρό δολοφονία του άτυχου νέου στο Λιμάνι του Πειραιά πριν λίγες μέρες από στελέχη του πλοίου που ανήκει στην Attica Group σήμερα σας έχουμε την εξήγηση. Μαθαίνω ότι, στο φόντο της απάνθρωπης δολοφονίας στο Λιμάνι του Πειραιά, όπου χωρίς δισταγμό τα μέλη του πληρώματος πέταξαν άνθρωπο στη θάλασσα και πνίγηκε, υπήρξε στη συνέχεια χοντρό νταραβέρι! «Εξαφανίστε το θέμα γιατί θα αρχίσω να κόβω διαφημίσεις».

Καθώς η πλοιοκτήτρια εταιρία, θυγατρική επί της ουσίας της τράπεζας Πειραιώς, αντί να αναλάβει τις ευθύνες της ως όφειλε, επιχείρησε να χρησιμοποιήσει νταραβεριτζήδες της επικοινωνίας για να «μαζέψει» το θέμα! Η εντολή του διοικητή της τράπεζας Μεγάλου ήταν σαφής.

Οι οποίοι όπως αναμενόταν, χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα που διέθεταν για να περιορίσουν την δημοσιογραφική έκταση και να ανταμειφτούν για την επιτυχία αυτή αντίστοιχα!

Σε λίγο τα συνθήματα στους τοίχους κατά των δημοσιογράφων θα είναι σε κάθε γειτονιά.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !