Πάνε καλά οι δουλειές! Το δείπνο του Ιερώνυμου σε κοσμικό στέκι των Βορείων Προαστίων με τον συνιδιοκτήτη της «ταβέρνας» του all day bar restaurant. Οι κατασκευές με αντιπαροχή στα οικόπεδα της εκκλησίας που δόξα τον θεό πάνε πολύ καλά και ευλογούνται.


Του ειδικού συνεργάτη

Σε ιταλικό εστιατόριο των Βορείων Προαστείων γευμάτισε προ ημερών ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με εκλεκτή παρέα.

Όπως μάθαμε, στο συγκεκριμένο all day bar restaurant έχει αποκτήσει (μειοψηφικό) πακέτο μετοχών, πασίγνωστος μάνατζερ των κατασκευών, που εσχάτως άλλαξε στρατόπεδο επειδή διαπίστωσε απενταρίες στα πρώην αφεντικά του και ο οποίος παράλληλα διετέλεσε στο παρελθόν στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου στην αξιοποίηση της περιουσίας της Εκκλησίας!

Βεβαίως για να είμαστε δίκαιοι, τότε δεν προχώρησαν και πολύ τα πράγματα όσον αφορά την εκκλησιαστική περιουσία, ωστόσο έγινε η αρχή, που ως γνωστόν είναι πάντα δύσκολη! Φαίνεται ότι τώρα έχουν ωριμάσει οι σκέψεις αφού όλα δείχνουν ότι ο Ιερώνυμους έχει πάρει φόρα και για λογαριασμό της εκκλησίας κάνει το ένα ντηλ μετά το άλλο με αντιπαροχή τα οικόπεδα που έχει στο χαρτοφυλάκιο της η Ιερά Σύνοδος. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει το ντηλ με την οικογένεια Στέγγου έχει κλείσει και σύντομα θα δούμε βιλίτσες σε Κηφισιά και Βουλιαγμένη.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !