Τα τιμολόγια εκατομμυρίων ευρώ, μιας εταιρείας, που «χορεύουν» ασταμάτητα στον Δήμο Αλίμου! Ο Εθνικός Εργολάβος Ασπρογέρακας, ο δήμαρχος Κονδύλης και η έρευνα του ΣΔΟΕ που ψάχνει λαβράκια. Η απαίτηση του δημοτικού συμβουλίου που ζητάει (!) από την δικαιοσύνη να μην του κάνουν μηνύσεις και αγωγές όσοι θίγονται με τις πράξεις του.


edolio5 team

Όπως πληροφορηθήκαμε η αναφορά που διερευνά το ΣΔΟΕ και είχε αποστείλει το edolio5 από τις 15 Ιουνίου αναφορικά με την δράση του «Εθνικού Εργολάβου» στον Δήμο Αλίμου κύριου Ασπρογέρακα και πολλών ακόμη, έχει ανακαλύψει αρκετά περίεργα που μάλλον θα απασχολήσουν έντονα τις εισαγγελικές αρχές.
Το edolio5 είχε δεχθεί ανώνυμα έναν ογκώδη φάκελο με τιμολόγια και παραστατικά. Στον ίδιο φάκελο υπήρχε ένα σημείωμα ότι την Πέμπτη 16/6 το δήμο Αλίμου θα τον επισκεφτεί κλιμάκιο του ελεγκτικού συνεδρίου προκειμένου να ελέγξει δαπάνες που έχουν γίνει.

Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι η εταιρεία OMEGA ENTERTAINMENT ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Α.Ε. που ανήκει στον σκηνοθέτη Νίκο Μαστοράκη και εισέπραξε περισσότερα από 110.000 ευρώ μέσα σε 12 μήνες για το ίδιο αντικείμενο. Πέρα του γεγονότος ότι δημιουργούν έκπληξη τα ποσά που δόθηκαν για διάφορες εργασίες, όπως η δημιουργία διαφημιστικού σποτ για διεθνή (!) προβολή του Αλίμου που στοίχησε 30.000 ευρώ (!) λες και το σπότ αυτό προβλήθηκε σε κανάλια του εξωτερικού. Στο ίδιο πλαίσιο δόθηκαν 25.000 ευρώ για συγγραφή σεναρίου (!) περιήγησης του δήμου Αλίμου. Ούτε σενάριο στην Γη της Ελιάς δεν στοιχίζει τόσο. Είναι αυτονόητο ότι το ποσό αυτό δεν περιλαμβάνει την ταινιούλα που δείχνει τον δήμο Αλίμου, σύμφωνα με το σενάριο, αφού για αυτήν δόθηκαν άλλες 25.000 ευρώ. "Σπασμένα" ποσά που δημιουργούν εύλογοι εντύπωση έχει εισπράξει και συνεργείο αυτοκινήτων ΣΚΑΝΤΡΑΚ SERVICE ΕΠΕ που φτιάχνει τα αυτοκίνητα του δήμου που μόνο το 2020 εισέπραξε 70.000 ευρώ. Την ίδια μέρα στις 3/9/20 έχουν κοπεί 4 τιμολόγια ενώ στις 20/10/20 έχουν κοπεί 5 ενώ στις 23/12/20 έχουν κοπεί 10 αξίας 4,5,6 χιλιάδες έκαστον. |

Τα περισσότερα όμως τιμολόγια, που συνοδευόντουσαν και από «λεπτομερέστατα» σημειώματα από άνθρωπο προφανώς που γνώριζε πολλά αφορούσαν την εταιρεία του Ασπρογέρακα. Εμείς επειδή δεν μπορούμε να ερευνήσουμε περισσότερο, όπως τα παραλάβαμε τα παραδώσαμε στην αρμόδια ελεγκτική αρχή.

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιες δουλειές του κ. Ασπρογέρακα γιατί όπως μαθαίνουμε εκεί έχει επικεντρωθεί το ΣΔΟΕ ο οποίος παίρνει πάσης φύσεως δουλειές από τον Άλιμο που τόσο αγαπά, ο οποίος Άλιμος του μεγάλωσε την εταιρεία σε τέτοιο μέγεθος που πλέον τα κάνει όλα.











Την ίδια ώρα όπως μαθαίνουμε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου με προτροπή του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη γίνεται ασπίδα προκειμένου η δικαιοσύνη να μην ασχολείται μαζί του! Κι όμως είναι αλήθεια. Με λίγα λόγια το δημοτικό συμβούλιο σε ψήφισμα του ζήτησε όσοι αδικούνται από τις ενέργειες του δημάρχου και στελεχών του δήμου να μην έχουν δικαίωμα να κάνουν αγωγές και μηνύσεις! Όπως μαθαίνουμε αυτή η τραγελαφική απόφαση πέρα κάθε λογικής σε ένα κράτος δικαίου προέκυψε από την οργή των δημοτικών υπαλλήλων που βρίσκονται προ βαρύτατων ποινικών ευθυνών εξαιτίας εντολών που εκτελούν και φυσικά μπορούν να αρνηθούν αφού κανένας δεν μπορεί να τους αναγκάσει να πηδήξουν από το παράθυρο.