Πήγαν «περίπατο» οι μίζες! Η «αδήλωτη» διάρρηξη σε σπίτι Δημάρχου της Αττικής και οι 700.000 ευρώ από την ντουλάπα που έκαναν φτερά. Η ερωμένη με τον γιο (από τον πρώτο γάμο) που είδαν ότι λείπουν τα λεφτά και ο τοπάρχης που τους είπε «μην πείτε κουβέντα σε κανέναν».


Του Άρη Σπίνου

Ποιος θα το φανταζόταν, ότι ο διαρρήκτης που μπήκε στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην Δυτική Αθήνα και άρπαξε από διαμέρισμα 700.000 ευρώ δεν θα αναζητηθεί ποτέ. 

Η αιτία είναι ότι το χρήμα ήταν κατά μαύρο και ο κάτοχος του, δήμαρχος μεγάλου δήμου της Αττικής δεν έχει σκοπό να το δηλώσει στην αστυνομία. 

Πριν από λίγες μέρες του τηλεφώνησε έντρομη η συγκάτοικός - ερωμένη του στο γραφείο και του είπε πως μόλις γύρισε στο σπίτι με τον γιό του από τον 1ο γάμο (έδινε εξετάσεις στο λύκειο) και το βρήκαν άνω κάτω. Έτρεξε στην ντουλάπα που είχαν βάλει ένα κουτί από παπούτσια 700.000 ευρώ και ήταν άφαντο.

Λεφτά που βεβαίως - βεβαίως είχε μαζέψει ο τοπάρχης με τον κόπο του και την δουλειά του. Γύρισε σπίτι και αποφάσισαν να κουκουλώσουν την διάρρηξή και φυσικά να μην πουν κουβέντα στην ΕΛΑΣ για τα λεφτά που τους πήραν αφού δεν μπορούν να τα δικαιολογήσουν. Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό σε αυτή την μικρή Ελλάδα, το γεγονός μαθεύτηκε από τον γιο που το είπε σε έναν συμμαθητή του, εκείνος σε έναν άλλον και τελικά έφτασε και στο edolio5. Είχα πάντως πάντα την απορία πως έχτισε το πολυτελέστατο εξοχικό σε παραθεριστικό κέντρο πέριξ της Αθήνας πριν από 2 χρόνια, Τώρα μου λύθηκε και αυτή η απορία.