Το σχέδιο αποστασίας που διακόπηκε απότομα! Η Εύα Καϊλή "έφτιαχνε ταμείο" με 35.000.000 ευρώ από το Κατάρ για να εξαγοραστούν Έλληνες βουλευτές. Οι 7 συνομιλίες στα χέρια της Mossad που την "καίνε". Αυτοί που έδωσαν την εντολή και οι "πρόθυμοι" εθνοπατέρες.


Του Άρη Σπίνου

Κάθε ώρα που περνάει οι πληροφορίες είναι καταιγιστικές παρά το γεγονός ότι τις συλλέγουμε με το σταγονόμετρο από πηγές ιδιαίτερα δύσκολες.

Αυτό που υπάρχει πλέον ως αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα και προκύπτει από συνομιλίες της ίδιας με στελέχη της Ελληνικής Πολιτικής σκηνής είναι ότι γνώριζαν πολλοί τον ρόλο που έχει απέναντι στο Κατάρ και λειτουργούσε ως ταμίας προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για να εξαγοραστούν Έλληνες βουλευτές την βραδιά των εκλογών προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση. Από τις ίδιες συνομιλίες προκύπτει ότι τα χρήματα που είχε στην διάθεση της η Εύα Καϊλή για αυτή την δουλειά ήταν περίπου 35.000.000 ευρώ. Όλες οι συνομιλίες βρίσκονται στην κατοχή της μυστικής υπηρεσίας του Ισραήλ Mossad. Μιλάμε πλέον για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης και ένα σχέδιο αποστασίας που ήταν σε εξέλιξη. Στις συνομιλίες αυτές όπως μαθαίνουμε γίνεται αναφορά σε πιθανά ονόματα Βουλευτών που θα ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν με αντάλλαγμα το κάτι τις.