Το χρονικό ενός εκβιασμού! Τα μηνύματα που "άρπαξε" το Predator από το κινητό πρωτοκλασάτου πολιτικού! Τα "υπόγεια του παρακράτους" τον διασύρουν στο διαδίκτυο για να τον "τελειώσουν" πολιτικά. Ετοιμάζουν και "καυτές" ηχογραφημένες συνομιλίες του ως χαριστική βολή.


Του Άρη Σπίνου

Ο λόγος που δημοσιεύουμε αυτό το ρεπορτάζ είναι για να προκαλέσουμε την παρέμβαση του εισαγγελέα και να σταματήσει ο χυδαίος εκβιασμός που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες σε βάρος Έλληνα πολιτικού.

Από εχθές το βράδυ έχουν διαρρεύσει σε επιλεγμένες διευθύνσεις στο διαδίκτυο φωτογραφίες με μηνύματα που προέρχονται από το κινητό τηλέφωνο πολιτικού πρώτης γραμμής που έχει γίνει ήδη γνωστό ότι ήταν υπό παρακολούθηση από το κοινό κέντρο Predator - ΕΥΠ. Τα μηνύματα φαίνεται ότι έχουν σταλθεί από γυναίκα που ήταν σε "σύγκρουση" μαζί του και εκείνος της απαντούσε στον ίδιο τόνο! Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και ηχητικά μηνύματα που προφανώς θα δουν και αυτά το φως της δημοσιότητας από κάποιον server της Ταϊλάνδης εξ αντανακλάσεως με server Κούβας!