Μια ΕΡΤ στα βήματα της Βόρειας Κορέας! "Ψαλίδισαν" το κομμάτι της συνέντευξης του Κυριάκου Βελόπουλου όπου απέκλειε μετ' εκλογική συνεργασία με οποιοδήποτε κόμμα. Προσφεύγει στην δικαιοσύνη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.


edolio5 team

Ομολογουμένως αυτό δεν το είχαμε ξαναδεί από την κρατική τηλεόραση! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις», στις 15 Σεπτεμβρίου 2022 που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Χριστίνα Βίδου και Παπαχλιμίντζος Κώστας.

Πέραν από γεγονός της ανοίκειας προσωπική επίθεσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, όπου συνέβη το πρωτοφανές, οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται με την επαγγελματική δραστηριότητα του. Βελόπουλου και όχι με την πολιτική του πρόταση, γεγονός που δεν έχει συμβεί με κανέναν άλλο πολιτικό αρχηγό (εκεί οι δημοσιογράφοι δεν αναφέρονται στην «ανύπαρκτη» εργασία τους παρά τους ακούν «ευλαβικά»), η ΕΡΤ αναρτώντας στο διαδίκτυο την συγκεκριμένη εκπομπή, αφαίρεσε επίμαχα αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης! Φυσικά αν μπορούσε θα το έκανε και κατά την διάρκεια της συνέντευξης αλλά ήταν ζωντανή!

Πρόκειται για μία πρωτοφανή λαθροχειρία, η οποία λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις εάν αναλογιστούμε ότι μεταξύ των σημείων που «εξαφανίστηκαν» από το επίμαχο βίντεο, ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, όπου διέψευδε κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τη Ν.Δ. ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα.

Με απλά λόγια, η ΕΡΤ – Δημόσια Τηλεόραση που υπάγεται «αντιθεσμικά» στο Μέγαρο Μαξίμου, απέκρυψε την κάθετη διάψευση του Κυριάκου Βελόπουλου στις διαρροές περί «συνεργασίας» που εκπορεύονται από το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου!

Έπειτα από την αντίδραση της Ελληνικής Λύσης, η ΕΡΤ φρόντισε να δημοσιεύσει ολόκληρο το βίντεο.

Τον λόγο πλέον έχει η ελληνική Δικαιοσύνη όπως ανακοίνωσε το νομικό τμήμα του κόμματος.