Φτάνει να "υπάρχει"! Ο βουλευτής Καλλιάνος αντί προβολής πολιτικού έργου μας ενημέρωσε ότι έκανε δίαιτα και έχασε 10 κιλά. Απίστευτο και όμως αληθινό!


edolio5 team 

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο πολιτικός, όποια αξία και αν έχει, όποιο έργο και αν παράγει, ενημερώνει τους πολίτες για την τάδε ερώτηση που έκανε ή το δείνα ενδιαφέρον που επέδειξε για κάποιο κοινωνικό πρόβλημα. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος απόφασισε να το "τερματήσει" και αφού είδε ότι προφανώς δεν έχει κάτι αξιόλογο να πει, προκειμένου να υπάρχει, πήρε την απόφαση να μας ενημερώσει για το πως και πόσο αδυνάτισε. Όχι γιατί δεν έτρωγε λόγο οικονομικής δυσπραγίας αλλά λόγο ειδικής διατροφής για να είναι σε φόρμα όταν τρέχει στους ψηφοφόρους του προκειμένου να τους πείει ότι πρέπει να συνεχίσει να παίρνει 7000 ευρώ το μήνα και την επόμενη 4ετια. 

Μάλιστα σε ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε ποιες τροφές έκοψε με αποτέλεσμα σήμερα να ζυγίζει 10 κιλά λιγότερα. Όπως έγραψε έκοψε τηγανητά, λευκή ζάχαρη, γλυκά, αναψυκτικά, ψωμιά, πατατάκια, γαριδάκια, ξηρούς καρπούς, πίτσες, σφολιάτες, σουβλάκια με πίτα, μακαρόνια, ρύζι και όσα ακόμα παχαίνουν. Σας ενδιαφέρουν αυτά τα νέα ;